Pretraga

Izmjene radnih vremena student servisa u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku

A- A+

Uslijed nekoliko praznika koji su se zaredali ovih dana, student servisi u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku,  također su izmjenili radna vremena, a uskoro će neki od njih, preći i na ljetni režim rada.

Tako je u Zagrebu student servis radio skraćeno do 13 sati, a tako će raditi i u ponedjeljak, dok je utorak zatvoren. Od prvog srpnja do 13. rujna pak student servis radi po ljetnom radnom vremenu, koje za pojedine odjele i službe možete pogledati u potonjoj obavijesti.

Splitski student servis danas radi uobičajeno, ali će u ponedjeljak raditi skraćeno do 13 sati te će utorak biti zatvoren.

Izdvojeni članak

Kraj gužvama: U SC-u Zagreb od danas omogućeno online podizanje ugovora

Za sada na svojim stranicama nemaju obavijesti o ljetnom radnom vremenu, kao ni studentski servis u Rijeci, iz kojeg nas obavještavaju da će o tome blagovremeno izvijestiti studente.

Što se tiče ovih dana, danas i ponedjeljak Student servis Rijeka radi uobičajeno, a zatvoren je utorak.

U Osijeku utorak će student servis biti zatvoren, a ostale dane radi uobičajeno. Tako će ostati i za vrijeme ljeta s tim da iz servisa naglašavaju da se učlanjenja  i predaja potrebne dokumentacije za to, vrše do 14 sati.

Radno vrijeme Studentskog servisa Osijek je od ponedjeljka do petka od 7 do 15 sati.

Iz studentskih centara odnosno studentskih servisa naglašavaju da svakako iskoristite mogućnost preuzimanja ugovora putem interneta, kako bi se smanjile gužve na šalterima.

Na ovoj poveznici pogledajte i koje su menze dežurne ovih dana, pri četiri velika sveučilišta.