Pretraga

Iznenađenje za studente: Još jednom pomaknuta rang-lista dobitnika državne stipendije

A- A+

Po drugi puta otkada su objavljeni rezultati natječaja za državne socio-ekonomske stipendije, Ministarstvo znanosti i obrazovanja pomaknulo je crte na rang-listama dobitnika te stipendije. Objavom nove liste dobitnika kreće teći rok za prihvaćanje stipendije.

Foto: Srednja.hr

Ministarstvo znanosti i obrazovanja pomaknulo je crtu na listi ovogodišnjih dobitnika državne socio-ekonomske stipendije. Uvjete za dodjelu državne stipendije na temelju promjene praga u kategoriji E ostvarili su studenti s prebivalištem u RH s ostvarenih 800 bodova i prihodima po članu kućanstva manjim ili jednakim 1730,17 kn.

Izdvojeni članak
stipendije

Provjerite jeste li među dobitnicima 10.800 kn: Pomaknuta crta na rang-listi STEM stipendija

Time je pravo na ovu stipendiju ostvarilo odatnih 70 studenata, a lista novih dobitnika nalazi se pri dnu ovoga teksta. Napomena: ako vam dokument nije vidljiv, potrebno je osvježiti stranicu.

– Pozivaju se svi studenti koji su ostvarili uvjete za dodjelu državne stipendije za akademsku godinu 2018./2019. da u roku od sedam dana od dana objave (najkasnije do 1. veljače 2019. u 12 sati) u Sustavu državnih stipendija, koristeći opciju „Izbornik“ na poveznici „Ostvareno pravo na stipendiju“, unesu IBAN žiroračuna i potvrde prihvaćanje Uvjeta stipendiranja. Za unos IBAN-a i prihvaćanje uvjeta stipendiranja studenti se trebaju prijaviti u Sustav državnih stipendija kao i prilikom prijave na natječaj za državnu stipendiju, svojim AAI korisničkim računima, koristeći opciju „Prijava“, priopćili su iz Ministarstva.

Državna socio-ekonomska stipendija dodjeljuje se za devet mjeseci akademske godine, od listopada do lipnja, i iznosi 1.200 kuna mjesečno. Većem dijelu dobitnika u prvom krugu već su isplaćene tri mjesečne rate.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download