Pretraga

Knjižnica Filozofskog mijenja radno vrijeme u predstojećem periodu pa pazite da ne poljubite vrata

A- A+

Najveća fakultetska knjižnica u državi, ona pokraj Filozofskog u Zagrebu, objavila je danas izmijenjena radna vremena, nastala povodom nekoliko praznika ovih dana, a usput su objavili i ljetnu shemu. Tako će do 24. kolovoza, raditi još samo jednu subotu i to 6. srpnja, dok će iduću zbog razredbenog postupka, biti zatvorena.

foto: Inga Đuđik|srednja.hr

Knjižnica će biti zatvorena i u utorak na Dan državnosti, a od 13. srpnja, starta ljetna radna shema, koja će trajati do 19. kolovoza.

U tom periodu knjižnica će raditi od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati, a subotu i nedjelju će biti zatvorena.

Čitav kalendar možete pogledati u ispod priloženoj objavi.

Vijesti dodajmo i radna vremena sveučilišnih knjižnica u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku.

Izdvojeni članak

Mrak vijest: Među 32 najljepše knjižnice svijeta uvrštena i najveća fakultetska knjižnica u Hrvatskoj

Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu inače radi subotom, no radi državnog praznika, ove subote neće raditi, kao ni u utorak. Sve ostalo ostaje uobičajeno za sada, mada valja napomenuti da negdje oko 15. srpnja svake godine, NSK također prelazi na ljetno radno vrijeme. Pratit ćemo situaciju i na vrijeme vas obavijestiti o tome.

Sveučilišna knjižnica u Splitu, također neće raditi sutra i u utorak, dok će ostale dane, barem za sada, raditi uobičajenim ritmom.

Sveučilišna knjižnica u Rijeci neće raditi sutra i u utorak, međutim čitaonica će biti otvorena za korisnike.

Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek, već je objavila i ljetno radno vrijeme za središnju knjižnicu i ogranke. Pročitajte njihovu obavijest.

Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek u razdoblju od 01. srpnja 2019. do 31. kolovoza 2019. godine prelazi na ljetno radno vrijeme. Središnja knjižnica te Ogranci Donji grad, Industrijska četvrt, Jug II i Retfala, tijekom ljetnoga razdoblja radit će u suprotnim naizmjeničnim tjednim smjenama. Tako će u prvome tjednu ljetnoga radnog vremena Ogranci Knjižnice za korisnike biti otvoreni od 07.00 do 13.30 sati, dok će u istome tjednu Središnja knjižnica korisnicima biti dostupna od 13.00 do 19.30 sati. Navedeno radno vrijeme korisnicima omogućava pristup knjižničnoj građi tijekom cijeloga dana. Ogranak će Novi grad, tijekom navedenog razdoblja biti zatvoren, a korisnici će svu posuđenu građu moći vratit na ograncima ili u središnjoj knjižnici, kao i obaviti posudbu građe.