Pretraga

Kreće masovna podjela S-Boxa: Studenti, provjerite gdje sve i kada možete dobiti svoj besplatni paket

A- A+

Početkom svake akademske godine studente obraduju mali poklončići koji se na frekventnim studentskim lokacijama dijele u S-Boxu. Riječ je o uzorcima proizvoda i kuponima sponzora, a ovogodišnja podjela u Zagrebu kreće već danas i završava ovoga petka.

Foto: Facebook; S-Box Hrvatska

U Studentskom domu Stjepan Radić danas je krenula podjela S-Box paketa, a čitav ovaj tjedan u Zagrebu paketi će se distribuirati na raznim fakultetima, studentskim centrima i u drugim studentskim domovima.

– S-Box sadržaj je potpuno besplatan, a u njemu ćete naći uzorke raznih proizvoda, vrijednosne letke s kojima možete ostvariti popust kod kupnje i edukativne brošure. Sve što nađete u kutiji trebalo bi vam olakšati studentski život i, naravno, uštedjeti vam novac. Kutiju sačuvajte i provjerite sve njene stranice jer možete osvojiti vrijedne nagrade, poručuje S-Box tim.

Osim na ‘Savi’, kutije će se dijeliti na PBF-u, u SC-u, na Fakultetu prometnih znanosti, na KIF-u, PMF-u, na Ekonomiji, Hrvatskim studijima, na ‘Šari’, FER-u te na Grafičkom fakultetu. Ovogodišnji sponzori su Dukat, La Roche-Posay, Čipi Čips, Always, Nescafe, Jaffa Napolitanke, OTP i Sony, tako da znate što otprilike možete očekivati na poklon. Kako ga ne biste propustili u nastavku provjerite točne datume, vrijeme i lokaciju na kojoj će se S-Box dijeliti.

Napomena: Raspored je podložan promjenama sukladno vremenskim uvjetima i predviđenim količinama S-Box kutija.