Pretraga

MZOS objavio privremene rezultate dobitnika državnih stipendija

A- A+

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta objavilo je danas na svojim mrežnim stranicama privremene rezultate Natječaja za dodjelu državnih stipendija redovitim studentima visokih učilišta u Republici Hrvatskoj za 2014. godinu. Na Natječaj je pristiglo 5 662 prijava, a od ove godine studenti su se prvi put prijavljivali putem Interneta.

Foto: srednja.hr

Na internetskoj stranici Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta objavljeni su privremeni rezultati Natječaja za dodjelu državnih stipendija redovitim studentima visokih učilišta u Republici Hrvatskoj za 2014. godinu. Ove su se godine studenti po prvi put prijavljivali putem interneta, a na Natječaj se prijavilo 5 662 studentata.

– Sve nove stipendije bit će isplaćene za razdoblje od siječnja do rujna 2014. godine, a prve isplate sa svim zaostacima sjest će na studentske račune najkasnije do početka svibnja, javljaju iz MZOS-a.

U nastavku provjerite nalazi li se vaše ime na popisu stipendista.

LISTA BR. 1.: 14 državnih stipendija u kategoriji D-1

LISTA BR. 2.: 2 898 državnih stipendija u kategoriji E


Pozivaju se svi studenti koji su ostvarili pravo na državnu stipendiju za 2014. godinu, a nemaju otvoren žiroračun u Privrednoj banci Zagreb d.d., da otvore žiroračun u roku od osam dana nakon objave privremenih lista, zaključno s danom 4. travnja 2014. godine.

Žiroračun mogu otvoriti u bilo kojoj poslovnici Privredne banke Zagreb d. d..

Studenti koji ne otvore žiroračun u gore propisanom roku neće moći zaključiti ugovor o dodjeli državne stipendije.