Pretraga

Ima nade i za studente ispod crte: Ministarstvo produljilo rok za prihvaćanje STEM stipendije jer to još nisu učinili svi dobitnici

A- A+

Ministarstvo znanosti i obrazovanja po prvi puta ove godine dodijelilo je 3.400 stipendija studentima koji studiraju u STEM područjima, a lista dobitnika objavljena je 28. studenog. Umjesto klasičnog potpisivanja ugovora, studenti koji su dobili ovu stipendiju u roku od pet dana morali su u aplikaciji prihvatiti Uvjete stipendiranja i upisati svoj IBAN žiroračuna, ali taj rok produljen je do četvrtka.

Foto: Marko Matijević|srednja.hr

Rok za prihvaćanje državne STEM stipendije već je trebao isteći, ali to očito nisu učinili svi studenti kojima je ista odobrena pa je Ministarstvo znanosti i obrazovanja produljilo rok u kojemu je to moguće učiniti.

Izdvojeni članak

Objavljeni dobitnici 3.400 državnih STEM stipendija: Studenti, provjerite što vam je dalje činiti

– Drage studentice i dragi studenti, rok za prihvaćanje stipendije i unos svih potrebnih podataka produžili smo do sutra (četvrtak, 7. prosinca) do 12:00 sati. Podsjećamo, provjerite jeste li upisali IBAN ŽIRO računa s obzirom da će isplate ići isključivo na žiro račun, poručuju iz MZO-a.

Prihvaćanje Uvjeta stipendiranja u aplikaciji u koju se student prijavljuje svojim [email protected] elektroničkim identitetom, smatra se činom sklapanja ugovora.

Važno je napomenuti da će se smatrati da student koji do sutra u podne ne prihvati Uvjete stipendiranja, ne prihvaća državnu stipendiju te će obavijest o ostvarivanju prava na državnu stipendiju dobiti sljedeći student na rang-listi ispod praga, do ispunjenja kvote.