Pretraga

Objavljena imena dobitnika stipendije od 10.800 kuna koju dodjeljuje Sveučilište u Osijeku

A- A+

Sveučilište u Osijeku objavilo je rezultate natječaja za stipendije koje se u iznosu od 10.800 kuna dodjeljuju u tri kategorije te rezultate natječaja za sufinanciranje školarine. Studenti koji su ostvarili pravo na stipendiju podatke o broju računa moraju dostaviti Sveučilištu najkasnije do 5. travnja.

Foto: Srednja.hr

Početkom veljače Sveučilište u Osijeku raspisalo je natječaj za dodjelu 120 stipendija u tri kategorije: za izvrsnost, aktivnim sportašima te studentima u stanju socijalne potrebe. Rezultati natječaja objavljeni su jučer, a rang liste za svaku od kategorija i potkategorija mogu se preuzeti na ovoj poveznici.

Izdvojeni članak
stipendije

Sveučilište u Zagrebu objavilo natječaj za dodjelu 500 stipendija od 10.000 kuna

U sve tri kategorije stipendija iznosi 10.800 kuna, odnosno 900 kuna mjesečno. Studentima u stanju socijalne potrebe dodijeljene su i potpore za pokriće školarine, i to u iznosu od 50%, odnosno 100% školarine u svrhu plaćanja školarine jednokratno.

Sa Sveučilišta studentima dobitnicima poručuju kako trebaju dostaviti podatke o žiro računu najkasnije do 5. travnja. Obrazac možete preuzeti na linku. Studenti koji su ostvarili pravo na sveučilišnu stipendiju, a ujedno su ostvarili pravo i na državnu ili drugu stipendiju te ju žele primati, najkasnije do 13. travnja trebaju dostaviti Izjavu o odricanju od sveučilišne stipendije isključivo poštom.

Izjava i žiro račun šalju se na adresu: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Trg Svetog Trojstva 3, 31000 Osijek.