Pretraga

Objavljeni rezultati natječaja za stipendije Sveučilišta u Zagrebu od 10.000 kuna

A- A+

Sveučilište u Zagrebu objavilo je rezultate natječaja za stipendije raspisanog krajem ožujka. Stipendija od 10.000 kuna dodjeljuje se u četiri kategorije, a dobilo ju je 500 studenata.

Foto: Srednja.hr

Proteklog četvrtka objavljeni su rezultati natječaja za stipendiju Sveučilišta u Zagrebu u akademskoj godini 2018./2019. godine. Studenti su se na natječaj mogli prijaviti samo u jednoj kategoriji, a ukupni iznos stipendije je 10.000 kuna. 

Izdvojeni članak
stipendije

Objavljena imena dobitnika stipendije od 10.800 kuna koju dodjeljuje Sveučilište u Osijeku

– Povjerenstvo za dodjelu stipendija Sveučilišta u Zagrebu utvrdilo je privremene rang liste dobitnika stipendija redovitim studentima preddiplomskih, integriranih preddiplomskih i diplomskih, diplomskih sveučilišnih te preddiplomskih stručnih i specijalističkih diplomskih stručnih studija za ak. god. 2018./2019.  Kandidati koji nisu ostvarili pravo na stipendiju mogu u roku tri dana, zaključno s 14. travnja 2019. do 12 sati, podnijeti Povjerenstvu pisani obrazloženi prigovor elektroničkim putem na adresu: [email protected]. Prigovore mogu podnositi isključivo kandidati osobno, priopćili su sa Sveučilišta.

Dodaju, ako je student ostvario pravo na neku drugu stipendiju i želi odustati od prava na stipendiju Sveučilišta u Zagrebu, na poviše spomenutu adresu o tome mora obavijestiti Sveučilište, budući da uz stipendiju Sveučilišta u Zagrebu nije moguće primati nijednu drugu stipendiju.

Podsjetimo za kraj, stipendije se dodjeljuju u četiri kategorije: 350 stipendija za izvrsnost dodjeljuje se studentima koji se nalaze u top 10% najuspješnijih na studijskom programu za koji se prijavljuju; 40 stipendija bit će dodijeljeno studentima koji studiraju nastavničke studijske programe u području matematike, prirodnih znanosti i informatike; 10 stipendija uspješnim studentima sportašima te 100 stipendija studentima slabijeg socio-ekonomskog statusa.

Liste dobitnika u svim kategorijama možete vidjeti u nastavku. Napomena: ako vam dokument nije vidljiv, potrebno je osvježiti stranicu.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download