Pretraga

Objavljeni rezultati Natječaja za studentske programe u Osijeku: Najviše sredstava Studentskom zboru Umjetničke akademije

A- A+

Povjerenstvo za evaluaciju studentskih programa na Sveučilitu u Osijeku izradilo je Nacrt prijedloga raspodjele financijskih sredstava namijenjenih za financiranje studentskih programa koji su prijavljeni na Natječaj za 2016. godinu. Na Natječaj u Osijeku se prijavilo 73 studentskih programa, a ukupno 61. programu odobrena je neki financijski iznos. 

Izdvojeni članak

Važne obavijesti za sve koji se prijavljuju na natječaj za državnu stipendiju

Najviše odobrenih finacijskih sredstava omogućeno je Studentskom zboru Umjetničke akademije u Osijeku, odnosno za završnu izložbu studenata Umjetničke
akademije u iznosu koji su i tražili ukupno 24,000 kuna. Također, 23,000 kuna Studentski zbor Umjetničke akademije dobilo je za završnu predstavu Glume i lutkarstva. 

Osim Studentskog zbora Umjetničke akademije, zboru Odjela za Kemiju odobreno je 15,000 kuna za njihovu Primatijadu. Veći iznosi od po 10,000 kuna odobreni su i za Međunarodnu razmjenu studenata Medicine kao i za Kongres mladih liječnika. Od traženih 15,000 kuna, Udruga DUHOS za svoj Duhovni vodič za studente i mlade dobili su 10,000 kuna. 

Najmanje financijske potpore odobreno je Financijskom impulsu za osobne financije i financijsko obrazovanje te Europskoj Medicinskoj Studentskoj Asocijaciji za darivanje djece za blagdane.

Proces žalbe traje sve do 20. listopada u podne. 

Nacrt Prijedloga Raspodjele Sredstava Za Studentske Programe u 2016. Godini PDF by srednja.hr on Scribd