Pretraga

Na opasno stanje u menzi oštro upozorava Domski odbor, a SC nam odgovora kada će riješiti problem

A- A+

Stanje u lijevoj liniji menze na Cvjetnom naselju već je nekoliko tjedana poprilično loše. Nakon što se neko vrijeme nakupljala vlaga na stropu te je s njega kapala voda, situacija je eskalirala prije više od tjedan dana kada se strop počeo urušavati dio po dio, te su na podu postavljene velike plastične kante. Studenti u toj istoj menzi i dalje objeduju, a problem nikako da se riješi. Na takvo stanje oštrim dopisom nadležnim upravama reagirao je i Domski odbor SD Cvjetno naselje, a iz Studentskog centra odgovorili su nam da su radovi u tijeku te da će biti gotovi za dva dana.

Foto: Facebook

Urušavanje stropa u menzi na Cvjetnom naselju počelo se događati prije nešto više od tjedan dana, a voda je s tog dijela stropa kapala i puno prije toga, o čemu smo jučer pisali. Studenti su u menzi na Cvjetnom svo to vrijeme objedovali, a poboljšanja situacije nije bilo.

Izdvojeni članak

Drži vodu dok majstori odu: Dok se u NSK otvara nova menza, u jednoj nedalekoj urušio se strop i curi voda

Na takvo katastrofalno i opasno stanje reagirao je Domski odbor SD Cvjetno naselje. Oni su poslali vrlo oštar dopis upravama Studentskog Doma Cvjetno naselje i Studentskog centra Zagreb, te su ga javno objavili u studentskoj grupi na Facebook-u. Dopis možete pročitati na kraju teksta, a u njemu ističu da se “ozbiljno ugrozila sigurnost studenata, ali i djelatnika” te da se “ne radi samo o ugroženoj sigurnosti, nego se preispituju i higijenski standardi“.  Zanimalo ih je koliko će takvo stanje još trajati te su zahtijevali hitnu sanaciju. U vrijeme objave na Facebook-u naznačili su da im iz uprava nitko nije odgovorio.

Mi smo jučer također pokušavali kontaktirati upravu SC-a, te nam je danas stigao odgovor sanacijskog upravitelja, Mirka Bošnjaka u kojem tvrdi da će za dva dana sve biti bolje.

– Radovi na sanaciji stropa su u tijeku i biti će gotovi u iduća dva dana, kratko nam je odgovoreno na upit.

https://www.facebook.com/domskiodbor.sdcvjetno/posts/2254304861518783?__xts__[0]=68.ARCOBuwHiiBhQsObu59K1V4qlie_9Q_xMwwiRwZ4j7_4BOdt9zyaUaXPDz1ETRlEz_HK7cUb-6-acEaMJgaqX4KeK1zKMfQ_YTH0BuVa3yzcJbKd2eE_ps904qdK5wTIqmOLI8h0tTL9sGbbS-KF0fmQzMY9yFXMnsrp1aAb87dbdQmjV1y9qDHWiUq95rSI5zs7Tl4lK2jqT03jZOpj7MMQ4AJ3sXgdYodsoEjNrFJ1NXioZ_wKOPUPNz5EC5KhZuJumzVot97sISwmAPJDZlXSguj0RdlZwZl99uKcmIMnmx9ajTipyLJcdUhSgkLez9NUdS1esKMRPljFRkLaGY2EzCfC&__tn__=-R

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download