Pretraga

Otvoren natječaj za stipendije za izvrsnost u Rijeci, a Sveučilište savjetuje da pri prijavi koristite Internet Explorer

A- A+

Sveučilište u Rijeci raspisalo je natječaj za stipendiju za izvrsnost, a krajnji rok prijave je srijeda, 20. prosinca. Inače, prijave se za ovu stipendiju vrše isključivo online putem, a itekako je zanimljiva prva uputa koju studenti trebaju slijediti: preporuka je pri online prijavi koristiti Internet Explorer preglednik.

Foto: 9gag

Sveučilište u Rijeci u ovoj će akademskoj godini dodijeliti najviše 100 stipendija za izvrsnost u iznosu od 800 kuna mjesečno, za razdoblje od 10 mjeseci – od 1. listopada 2017. do 31. srpnja 2018. godine.

Izdvojeni članak
novac kuna

Objavljen natječaj za dodjelu ‘braniteljskih’ stipendija učenicima i studentima za ovu godinu

Na natječaj Sveučilišta u Rijeci prijavljuju se redoviti studenti, i to oni koji su u prethodnoj akademskoj godini stekli najmanje 55 ECTS-a i ulaze u 10 % najuspješnijih studenata na svojoj godini po prosječnoj ocjeni svih položenih ispita tijekom studija. Brucoši su morali biti u 10 % najboljih na konačnim listama za upis na studijski program. Dodatni kriteriji koji se boduju su, primjerice, rektorove ili dekanove nagrade i posebna priznanja.

Bodove studenti mogu zaraditi i kroz posebna postignuća, odnosno aktivnosti izvan obveznih nastavnih aktivnosti, poput uspjeha na natjecanjima i izložbama, objavom znanstvenog rada, kroz volonterski rad i slične stavke određene Pravilnikom o dodijeli stipendija za izvrsnost studentima Sveučilišta u Rijeci.

Prijave za stipendiju vrše se isključivo online putem, na SharePoint portalu Sveučilišta, a kako Sveučilište savjetuje studentima, pritom je najbolje koristiti Internet Explorer preglednik. SharePoint portalu se pristupa klikom na ovu poveznicu i upisivanjem vlastitog elektroničkog identiteta u sustavu AAI@EduHr (e-adresa povezana s UniRi korisničkim imenom npr. [email protected]). Studenti su obavezni sve dokumente prije učitavanja na SharePoint portal skenirati u PDF format, a ne fotografirati te imenovati na poseban način propisan u natječaju kojeg možete vidjeti u dokumentu na dnu teksta.

U prijavi se prilaže obrazac A i obrazac I, potvrda da je student upisan u tekuću akademsku godinu, prijepis svih ocjena i skenirana dodatna priznanja, ako postoje. Krajnji rok za podnošenje elektroničke prijave na natječaj je srijeda, 20. prosinca 2017. do 12:00 sati. Dodatna uputstva za prijavu pročitajte ovdje.

[scribd id=365376760 key=key-RqwvsP3VYOeBofNfnHTl mode=scroll]

[scribd id=365376839 key=key-8cotT0njKa4mDiN90vrv mode=scroll]