Pretraga

Otvorene prijave na ovogodišnje Case study natjecanje za studente

A- A+

Regionalno studentsko natjecanje u rješavanju stvarnih poslovnih slučajeva u organizaciji eSTUDENTa, otvoreno je ovih dana na Ekonomskom fakultetu. Na ovogodišnjem, 13. po redu natjecanju, studenti različitih fakulteta i područja interesa imaju priliku riješiti neki od jedanaest zadanih slučajeva. Prijave su otvorene do 17. ožujka.

eSTUDENT

Izdvojeni članak

Otvorene prijave za Growww: INA traži pripravnike raznih zanimanja

Često se naglašava kako studenti baš i nemaju prilike za praksu tijekom studija. Stoga su natjecanja poput Case studyja odlična prilika studentima za stjecanje iskustva na stvarnim poslovnim slučajevima poznatih poduzeća. Usto, ovo je dobra šansa za isticanje pred potencijalnim budućim poslodavcima.

Na otvorenju 13. po redu Case study natjecanja je predstavljeno je jedanaest ovogodišnjih poslovnih slučajeva. Poduzeća koja ove godine traže rješenja svojih poslovnih slučajeva su: Adacta, Carlsberg Croatia (PAN), Hrvatski Telekom, INA, L’Oreal Adria, Pliva, Privredna banka Zagreb, Reebok (adidas Croatia), Samsung Electronics Adriatic, Zagrebačka banka i Zagrebačka pivovara.
Na natjecanje se zainteresirani studenti različitih studija mogu prijaviti u timu od dva do četiri člana, a mentori iz poduzeća koja su slučajeve i pripremila, bit će im na raspolaganju za sva pitanja i nedoumice. One koji ponude najbolja i najkreativnija rješenja, očekuje prilika za stjecanje poslovnog iskustva kroz prakse u predstavljenim poduzećima, ali i vrijedne novčane nagrade. 

– Ono što vam ja želim reći je, može se! Bez obzira želite li se negdje dobro zaposliti, početi nešto sami ili otići vani ono što je bitno je što ste radili uz fakultet. Uključite se u ovakve stvari, muvajte se, tri ozbiljna posla koja radim tu su zato što sam se ja pojavio, a netko drugi nije došao, poručio je studentima Saša Cvetojević, uspješni hrvatski poduzetnik i investitor. 

Sve informacije vezane za ovogodišnji Case study pratite na ovoj web stranici.