Pretraga

Ovako časti Coca-Cola za svoj rođendan: Studenti triju hrvatskih sveučilišta dobivaju moderna studentska središta

A- A+

Svoj 50. rođendan u Hrvatskoj, Coca-Cola je odlučila proslaviti sa stilom i na korist mladima, odnosno, studentima triju hrvatskih sveučilišta. Uredit će tri suvremeno opremljena studentska središta na javnim sveučilištima, gdje će studenti moći stjecati dodatna znanja komplementarna sveučilišnim programima, a korisna u osobnom i profesionalnom razvoju. Buduća studentska središta i okupljališta nosit će ime – Stanica 50.

Kreativna vizualna rješenja za izgled studentskih središta od strane tvrtke Lotus Group | Foto: Promo

Moderno opremljena studentska središta na kojima će se studenti okupljati kako bi učili, radili na razvojnim projektima, razvijali vlastite zamisli, slušali predavanja i sudjelovali u radionicama i različitim raspravama… Upravo takva središta studentskog okupljanja uskoro će osvanuti na tri hrvatska sveučilišta.

Naime, na 132. rođendan Coca-Cole na svjetskoj razini predstavljen je novi društveno odgovorni projekt Coca-Cole u Hrvatskoj – Stanica 50. Riječ je o još jednome projektu Coca-Cole usmjerenom prema mladim ljudima i njihovu obrazovanju, koji je pokrenut u povodu obilježavanja 50. obljetnice početka proizvodnje Coca-Cole u Hrvatskoj.

Stanica 50 projekt je kojim će Coca-Cola urediti tri studentska središta u prostorima javnih sveučilišta s namjerom da ona budu mjesta na kojima će studenti, ali i drugi mladi iz zajednice stjecati dodatna znanja komplementarna sveučilišnim programima, a korisna u osobnome i profesionalnome razvoju.

Kreativna vizualna rješenja za izgled studentskih središta od strane tvrtke Lotus Group | Foto: Promo

Koja će sveučilišta dobiti studentska središta, odlučit će sami studenti i građani. Sveučilišta u Dubrovniku, Osijeku, Puli, Rijeci, Splitu i Zagrebu predložila su svoje prostore, a Coca-Cola će, prema modernom i mladima prilagođenom idejnom konceptu tvrtke Lotus Group, urediti ona tri prostora na sveučilištima koja budu dobila najveći broj glasova. Studenti i građani svoje glasove mogu dati putem mrežne stranice www.stanica50.hr u razdoblju od 8. svibnja do 30. lipnja 2018. u 23.59.

Nakon uređenja Coca-Cola će studentska središta predati sveučilištima, koja će njima upravljati u suradnji sa studentskim zborovima. Korištenje studentskim središtima Stanica 50 bit će besplatno i u njima neće biti nikakvih komercijalnih aktivnosti.