Pretraga

Pa što se to događa u menzi na Cvjetnom? Nakon snopa dlaka, u jelu pronađen i odvratni crv

A- A+

Prošli tjedan smo vas izvijestili o tome kako je studentica u menzi na Cvjetnom u svome jelu pronašla snop dlaka, a već par dana poslije, nova gadost uočena je u istom restoranu. Naime, studentica je u svome jelu pronašla golemog crva, koji nas je zbilja prenerazio. Možemo samo zamisliti kako se osjećala nalazačica.

Izvor: Facebook grupa ekipa s Cvjetnog

Izdvojeni članak

[FOTO] Gnjusna musaka u menzi na Cvjetnom: ‘Izvukla sam čitav splet dlačurina i došlo mi je slabo’

A u međuvremenu odnosno nakon našeg teksta o dlakama u musaki, Studentski centar u Zagrebu naredio je i izvandredni sanitarni nadzor nad menzom na Cvjetnom.

– Temeljem objave članka od 17. studenog 2017. godine pod naslovom Gnjusna musaka u menzi na Cvjetnom: ‘Izvukla sam čitav splet dlačurina i došlo mi je slabo’, molim Vas obavijestite studenticu da se javi u Ured sanacijskog upravitelja Studentskog centra u Zagrebu zbog dodatnih informacija i pokretanja procedure kontrole kvalitete usluga u restoranu Studentskog centra u Zagrebu. Ured sanacijskog upravitelja naložio je izvanredni nadzor i pregled službi Sanitarne inspekcije Studentskog centra Zagreb, napisao nam je tada sanacijski upravitelj Mirko Bošnjak.

Ne znamo je li se najavljeni sanitarni nadzor već dogodio, ali ako nije, vjerujemo i nadamo se da će ga ovaj novi slučaj ubrzati.