Pretraga

Pogledajte koji su projekti dobili novac od Studentskog zbora: Jednom je dodijeljeno više od 40 tisuća kuna

A- A+

Objavljeni su Privremeni rezultati Natječaja Studentskoga zbora Sveučilišta u Zagrebu za sufinanciranje studentskih projekata. Najviše novca, više od 40 tisuća kuna, dodijeljeno je Fakultetu strojarstva i brodogradnje za projekt Formula Student: odlazak na natjecanja i promocija bolida FSB RT-06E “Vulpes”. Žalbe na rezultate se mogu uputiti do 28. svibnja slanjem e-maila, a potom će biti objavljeni i konačni rezultati.

Foto: Marko Matijević|srednja.hr

Privremeni rezultati natječaja Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu za sufinanciranje studentskih projekata objavljeni su na web stranici Sveučilišta, a možete ih vidjeti na kraju ovog teksta.

Izdvojeni članak
studenti sjede u dvorani i slušaju predavanje

Studentski zbor u Zagrebu objavio natječaj za sufinanciranje studentskih programa

Na temelju Pravilnika o provedbi Natječaja Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu za studentske programe, povjerenstvo je vrednovalo programe. Članovi povjerenstva bili su: Karlo Nikoletić, Tea Babić, Dino Anlar i Krešimir Domazet iz reda studenata te Lajoš Žager, Slavko Slišković i Klaudio Pap iz reda nastavnika. Prijedlog povjerenstva usvojilo je Predsjedništvo Studentskoga zbora na svojoj 18. elektroničkoj sjednici.

Najveći iznos dodijeljen je za projekt s FSB-a i to u kategoriji Znanstveni i stručni skupovi i događanja. Udruga koja je prijavila projekt tražila je iznos os 104.461,51 kuna, a dodijeljeno im je 41.461,51 kuna za pomoć pri realizaciji projekta Formula Student: odlazak na natjecanja i promocija bolida FSB RT-06E “Vulpes”.

Drugi najveći iznos dodijeljen je za projekt STEM GAMES 2019. Više fakulteta prijavilo se za pomoć u sufinanciranju za realizaciju ovog projekta, a PMF i FSB dobili su iznos od po 33.500 kuna. PMF je novac dobio za autobusni prijevoz i tisak majica, a FSB za pomoć pri realizaciji. FER je također dobio 27.000 kuna za pomoć pri realizaciji ovog projekta.

Sljedeći najveći iznos dodijeljen je za projekt s Farmaceutsko-biokemijskog Fakulteta, naziva 16th EPSA Autumn Assembly: Quo vadis, pharmacy? Paving the way towards biological therapy. Za pomoć pri realizaciji dodijeljeno im je 29.519 kuna.

Na privremene rezultate može se žaliti do 28. svibnja 2019. slanjem e-maila na [email protected].

Privremeni rezultati:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [88.67 KB]