Pretraga

Poznati rezultati natječaja za studentske domove u Rijeci u godini 2017./18.

A- A+

Studentski centar u Rijeci objavio je rezultate natječaja za studentski smještaj u tom gradu. Na natječaj je pristiglo ukupno 2.295 prijava, a pravo na smještaj u objektima SC Rijeka ostvarilo je ukupno 1.286 studenata.

Studentsko naselje ‘Trsat’| foto: www.scri.uniri.hr

Povjerenstvo za provedbu javnog natječaja Studentskog centra Rijeka na svojoj sjednici održanoj dana 4. kolovoza donijelo je odluku kojom se utvrđuje privremena rang lista za dodjelu subvencioniranog smještaja redovitim studentima u objektima smještaja Studentskog centra Rijeka i slobodnim kapacitetima učeničkih domova u akademskoj godini 2017./2018.

Na natječaju je ukupno obrađeno 2.295 zamolbi, a pravo na smještaj u objektima smještaja SC Rijeka ostvarilo je ukupno 1.286 brucoša i starijih studenata.

Izdvojeni članak
studentski dom IGK Osijek

Objavljeni rezultati ovogodišnjeg natječaja za studentske domove u Osijeku

Pravo na smještaj u učeničke domove ‘Kvarner’ i ‘Lovran’ ostvarilo je 13 studenata. Iz SC Rijeka poručuju kako je u spomenutom učeničkim domovima ostalo još 47 mjesta (‘Kvarner ‘ 6, ‘Lovran’ 41), a studenti zainteresirani za smještaj ondje moraju se javiti osobno u upravu željenog doma.

Na rezultate natječaja studenti imaju pravo žalbe, i to u roku od osam dana od donošenja odluke o privremenoj rang-listi (4. kolovoza), isključivo poštom, na adresu:

Studentski centar Rijeka
Povjerenstvo za rješavanje prigovora
Ul. R. Matejčić 4, 51000 Rijeka
s naznakom ‘Prigovor na rezultate natječaja’

Nakon odluke o prigovorima, bit će objavljena i konačna rang-lista dobitnika koja se očekuje najkasnije do 25. kolovoza.

Ako na ovom natječaju pod vašim imenom stoji oznaka ‘NE’ pod ostvareno pravo, iz SC-a napominju da ćete imati mogućnost ostvariti pravo na smještaj tijekom akademske godine, ako student koji je na natječaju ostvario pravo na smještaj od istoga odustane ili iseli iz doma. O toj mogućnosti će svaki student pojedinačno biti obaviješten od strane SC Rijeka. U dokumentu nastavku možete vidjeti jeste li ili ne ostvarili pravo na smještaj u riječkim domovima, a u drugom dokumentu nalazi se popis studenata koji na natječaj nisu predali potpunu dokumentaciju.

[scribd id=355715160 key=key-2yS6JwD3rFvVew9cjoX3 mode=scroll]

[scribd id=355715448 key=key-VzQAR7jwBgchJiO91v35 mode=scroll]