Pretraga

Pozor brucoši: Filozofski organizira orijentacijski tjedan na kojem ćete najbolje upoznati faks

A- A+

Kao svaki novi početak i ulazak u nepoznato, prvi tjedan fakulteta stresan je za sve brucoše, bez obzira na to studiraju li u mjestu prebivališta ili dolaze u potpuno novi grad. Kako bi im se početak novog poglavlja u životu barem malo olakšao, Filozofski fakultet u Zagrebu organizira orijentacijski tjedan za sve brucoše.

foto: Ivan Božić| www.srednja.hr

Prvi tjedan u listopadu na Filozofskom će fakultetu biti orijentacijski, a na njemu će biti predstavljeni svi dijelovi fakulteta – od referade, sustava učenja na daljinu Omega, ISVU sustava i slično.

Izdvojeni članak

Genijalna praksa Filozofskog fakulteta: Umjesto plaćanja ‘kešom’, odradite školarinu

Cilj je olakšati  brucošima početak studija pa će po fakultetu biti organizirane ture, a bit će im objašnjeno i kako se učlaniti u knjižnicu. Osim toga, 2. listopada održat će se sastanak s upravom fakulteta i to u dva termina: od 10 do 11 i od 11 do 12 sati.

Već dan nakon, 3. listopada, za brucoše je organiziran sastanak sa Studentskim zborom i predstavnicima studenata od 10 do 11 sati, a iz Zbora poručuju kako će detalji o mjestu i vremenju predstavljanja po odsjecima biti objavljeno na web stranicama odsjeka.

Detaljnije informacije mogu se saznati na službenim stranicama FFZG-a i Facebook i internetskoj stranici Studentskog zbora fakulteta.