Pretraga

Raspisan natječaj za smještaj u studentske domove u Rijeci

A- A+

Studentski centar u Rijeci raspisao je natječaj za smještaj u studentske domove. Prijave se mogu dostaviti poštom zaključno s 21. srpnja te osobno u Studentski centar Rijeka zaključno s 24. srpnja 2017. godine.

Foto: www.uniri.hr

Pravo na subvencionirano stanovanje u objektima smještaja Studentskog centra Rijeka i slobodnim kapacitetima učeničkih domova u akademskoj godini 2017./2018 imaju redoviti studenti hrvatski državljani i državljani EU‐a s prijavljenim boravkom u RH koji imaju odobren status stranca na stalnome boravku u RH i osobe sukladno Zakonu o međunarodnoj i privremenoj zaštiti, koji su upisani na visokim učilištima u Republici Hrvatskoj: 

‐ na preddiplomskim sveučilišnim studijima, diplomskim sveučilišnim studijima, integriranim preddiplomskim i diplomskim sveučilišnim studijima, kratkim stručnim studijima, preddiplomskim stručnim studijima i specijalističkim diplomskim stručnim studijima i 

‐ studenti s invaliditetom poslijediplomskih sveučilišnih studija pod uvjetima određenim pravilnikom.

Na natječaj se ne mogu prijaviti studenti koji su u prethodnoj godini ostvarili manje od 18 ECTS bodova te studenti koji su ostvarili manje od 40 ECTS bodova prosječno u prethodnim godinama studiranja.
Važna napomena je da uz osnovnu dokumentaciju kandidati koji se natječu ispunjavaju elektronsku molbu (e‐molba) na web stranici Studentskog centra Rijeka, koju moraju i isprintati te predati uz dokumentaciju. 

Prijave se mogu dostaviti poštom zaključno s 21. srpnja te u Studentski centar Rijeka osobno, zaključno s 24. srpnja 2017. godine

Rezultati natječaja bit će objavljeni na web stranici Studentskog centra Rijeka, kao i na oglasnoj ploči SC Rijeka do 4. kolovoza 2017. godine. 

Podsjećamo, nedavno je na snagu stupio novi o Pravilnik o uvjetima i načinu ostvarivanja prava redovitih studenata na subvencionirano stanovanje, a prema njemu ni ove godine dodatne bodove neće dobiti oni koji su sve ispite položili u ljetnom roku, a prije predaje dokumentacije na natječaj.

Novi pravilnik možete vidjeti na ovoj poveznici, a u dokumentu u nastavku provjerite koja vam je dokumentacija potrebna za prijavu na ovogodišnji natječaj. 

Popis deficitarnih zanimanja za koja možete dobiti dodatnih 200 bodova pogledajte ovdje.

Natječaj Za Smještaj u Studentske Domove 2017_18 Rijeka by srednja.hr on Scribd

https://www.scribd.com/embeds/352793544/content?start_page=1&view_mode=scroll&access_key=key-9tKMZqHomT3jUvydufoP&show_recommendations=true

Natječaj Za Smještaj u Studentske Domove 2017_18 Rijeka by srednja.hr on Scribd

https://www.scribd.com/embeds/352793544/content?start_page=1&view_mode=scroll&access_key=key-9tKMZqHomT3jUvydufoP&show_recommendations=true