Pretraga

Snažna oluja otkinula vrata riječkog studentskog doma: Donosimo razarajuće fotografije

A- A+

Snažna vremenska nepogoda pogodila je riječko područje pa je studentima sveučilišnog kampusa na Trsatu danas odgođena nastava. Kako stoji na stranicama Sveučilišta, Stožer za zaštitu i spašavanje proglasilo je izvanredno stanje opasnosti. Sukladno tome, studenti Filozofskog, Učiteljskog, Građevinskog fakulteta te Akademije primjenjenih umjetnosti danas su oslobođeni održavanja predavanja, izvođenja vježbi, kolokvija i seminara.

Foto: Emanuel Šepac

Pogoršanje vremena i olujni vjetar brzine preko 10 bofora natjeralo je Sveučilište da za fakultete koji se nalaze na Kampusu proglasi izvanredno stanje. Kako doznajemo, nastava se užem centru grada Rijeke gdje su smješteni drugi fakulteti odvija prema rasporedu.

Foto: Emanuel Šepac

Izdvojeni članak

[FOTO] Riječki studenti Filozofskog fakulteta uredili studentski vrt u Kampusu

Udari orkanskog vjetra započeli su već sinoć, a šteta je zabilježena na cijelom području kampusa. Da oluja nosi sve pred sobom, svjedoči i činjenica kako su osim drveća, prevrnutih kontejnera, materijala s gradilišta stradala i ulazna vrata novootvorenog studentskog doma na Trsatu koja su pod naletom vjetra potpuno otkinuta s objekta. Budući da razvoj vremenskih prilika nije poznat, studenti su zamoljeni da putem web stranica svojih fakulteta prate daljni tijek odvijanja situacije.