Pretraga

Sramotna obrana rada: ‘Ni u ludilu ne bih dala prava homoseksualcima’

A- A+

Prilikom obrane magistarskog rada na temu ‘Socio – pedagogijske implikacije utjecaja medija na formiranje nekih vrijednosti mlade generacije’ magistrica znanosti zadarskog Sveučilišta, Vedrana Balić, iznijela je i svoje osobne, prilično kontroverzne stavove. U zaključku izlaganja svog magistarskog rada ova ambiciozna djevojka bez dlake na jeziku je poručila kako homseksualcima ni u ludilu ne bi dala njihova prava.

komisija koja je ispitala Vedranu Balić

Sada već magistrica znanosti Sveučilišta u Zadru, Vedrana Balić je prilikom izlaganja svog magistarskog rada kazala kako ‘ni u ludilu ni bi dala prava homoseksualcima, makar ju tužili Iskorak i Kontra’.

Zaključak je to magistarskog rada koji se bavio medijskim odgojem i utjecajem medija na mlade generacije.

Izdvojeni članak

Profesor Poljaković je zbog homofobnih izjava suspendiran s faksa

Pod mentorstvom profesora Zlatka Miliša, sada već magistrica Vedrana Balić na Sveučilištu u Zadru obranila je svoju temu ‘Socio – pedagogijske implikacije utjecaja medija na formiranje nekih vrijednosti mlade generacije’.

Kandidatkinja za znanstveno zvanje je tako objasnila kako je mišljenja da se u škole treba uvesti medijski odgoj, da bi se mlade generacije znale kritički odnositi prema medijskoj kulturi.
Osim toga, navela je rezultate istraživanja među 275 osnovnoškolaca koje je dr. Furio Radin proveo prije 13 godina. Naime po tom istraživanju najmanje djece žele biti političar ili rukovoditelj, a mladima su ipak najvažnije tradicionalne vrijednosti poput osnutka obitelji, te vjere, prenosi portal 057.info

Izdvojeni članak

Otac napisao dirljivo pismo sinu homoseksualcu

Balić je također ustvrdila kako su mladi preslika društva koje u njih ne ulaže.

– Odgajaju se lošim primjerom odraslih, škole imaju mali utjecaj, a slabi i utjecaj Crkve, kazala je i dodala kako je ‘vjeronauk malo nametnut u školi, a seksualni odgoj nameće uvjerenja i stavove mladim ljudima o homoseksualnosti, koje bi trebali preko noći mijenjati.’

Međutim najzanimljiviji dio izlaganja ove kandidatkinje zasigurno je bilo njeno mišljenje prema homoseksualcima.
– Oni će se mijenjati, ali prava koja traže homoseksulaci ja im ne bi ni u ludilu dala, pa makar me tužili Iskorak i Kontra, zaključila je ova kandidatkinja na izlaganju svog magistarskog rada.