Pretraga

Ako ste na natječaju za studentske domove u Zagrebu ostvarili barem jedan bod, od danas možete dobiti sobu

A- A+

Kako i nakon posljednjeg spuštanja bodovne granice za useljenje u zagrebačke studentske domove svi kapaciteti nisu ispunjeni, Studentski centar Zagreb ponovno je spustio bodovnu granicu. Useliti sada mogu svi koji su na natječaju ostvarili minimalno jedan bod i to dok se ne popune sva upražnjena mjesta.

Foto: srednja.hr

Iz Studentskog centra Zagreb javljaju kako se studenti nakon nekoliko spuštanja bodovnih granica studenti nisu useljavali u predviđenom broju te da se granica za useljenje u studentske domove Studentskog centra u Zagrebu spušta na jedan bod.

Izdvojeni članak

Još jedan grad od jeseni useljuje studente u moderan dom: Spavat će u ‘pametnim sobama’, a nudi im se i 9 dodatnih sadržaja

Valja naglasiti kako mjesta neće biti za sve koji su na natječaju ostvarili minimalno jedan bod, jer SC useljuje studente sve do popunjenja slobodnih kapaciteta.

– Studenti koji su ostvarili pravo na useljenje po spuštanju bodne granice mogu useliti u studentske domove od 27. ožujka 2018. Studenti koji su ostvarili pravo na useljenje po spuštanju bodne granice trebaju se javiti u Poslovnicu za smještaj studenata (Savska cesta 25) radi rasporeda, sukladno slobodnim kapacitetima, u studentske domove. Ostvareni broj bodova na natječaju za smještaj studenta u studentske domove za akademsku godinu 2017./2018. studenti mogu vidjeti na osobnom profilu, poručuju iz SC-a.

Radno vrijeme Poslovnice za smještaj sa strankama je od ponedjeljka do petka, od 8 do 15 sati, a Poslovnicu možete kontaktirati i putem telefona 01 4593 570 ili 01 4593 582, te e-maila [email protected].