Pretraga

STEM stipendije: Produljen rok za provjeru ispravnosti osobnih podataka

A- A+

Ministarstvo znanosti i obrazovanja prošlog je tjedna krenulo s dodjelom STEM stipendije. Poslali su automatske mailove studentima koje je sustav prepoznao kao one koji udovoljavaju uvjetima, a tražili su ih da svoje osobne podatke provjere najkasnije do 10. studenog. Danas je iz Ministarstva, putem Facebook pagea, stigla obavijest da se rok za provjeru osobnih podataka studenata produljuje do 17. studenog u 12 sati.

Izdvojeni članak

Krenula dodjela STEM stipendija: Ministarstvo napominje da obavezno provjerite ispravnost ovih podataka

Dodjela 3.400 državnih stipendija za studente STEM područja znanosti odvija se automatski, a počela je prošlog tjedna. Studentima koje je sustav prepoznao kao one koji udovoljavaju uvjetima za dobivanje stipendije poslani su mailovi, s naznakom da provjere ispravnost osobnih podataka – broj ECTS-a i prosjek ocjena, odnosno rezultate državne mature za brucoše. Svaki student koji je kandidat za stipendiju svoje osobne podatke može provjeriti na ovoj poveznici, gdje se možete prijaviti putem svog [email protected] identiteta.

Danas stigla obavijest o produljenju roka

Danas, međutim, stiže obavijest iz Ministarstva putem Facebook stranice Državne STEM stipendije kako se rok za provjeru osobnih podatak produljuje.

– Drage/i studentice i studenti, rok za provjeru osobnih podataka u aplikaciji (stemstipendije.mzo.hr) produžujemo do 17. studenog u 12:00 sati, stoji u Facebook objavi.

https://www.facebook.com/mzostemstipendije/posts/749227355278804

Izdvojeni članak

Apsurd STEM stipendija: Ako imate više od 120 ECTS-a, nemate pravo na stipendiju

Podsjetimo, radi se o stipendijama u čijem smo Pravilniku o dodjeli ovog ljeta pronašli brojne nedostatke koji su se ticali maksimalnog broja ostvarenih ECTS bodova. Tada smo objavili priču nakon koje je MZO odlučio promijeniti sporne dijelove kako bi spriječio nepotrebnu diskriminaciju studenata u pogledu ostvarivanja prava na dobivanje stipendije.