Pretraga

Student u potrazi za cimerom naveo svoje osobine: Ako je pola istina, nema tko ga ne bi poželio u svojoj sobi

A- A+

U petak su izašli privremeni rezultati natječaja za smještaj u studentske domove, a iako rok za žalbe traje osam dana po objavi rezultata, studenti su već naveliko prionuli potrazi za idealnim cimerom. I dok s jedne strane ima zbilja nemoguće zahtjevnih stanara, koji očekuju da im budući cimer praktički ne boravi u sobi, a kada boravi eventualno da čisti i to tiho te u određeno vrijeme, ima i onih tolerantnih, koji barem prema svojim riječima puno toga nude, a malo toga traže.

izvor: Studentski dom ‘Stjepan Radic’ – ‘Sava’

Jedan od takvih je stanar, koji je složio prije svega krasan sastavak, a u njemu navodi sve svoje vrline i očekivanja od potencijalnog budućeg cimera.

Izdvojeni članak

Cimerica iz snova: Studentica s Cvjetnog traži sustanarku i uz ove kvalitete naći će je u roku keks

Zbilja malo toga traži od studenta s kojim će dijeliti životni prostor, a nudi rame za plakanje, motivacijske govore, mogućnost da popuni broj na basketu i na nogometu, društvo, gejmanje i drugo.

A je li ovaj student četvrte godine, pravi odabir za vas, doznajte u njegovom ‘životopisu’.

Spoiler: Tražim cimera, 1. kategorija

Pozdrav ekipa, kao što sam oglas kaže, tražim cimera za sobu u 11. paviljonu. Student sam 4. godine, ovo će mi biti također, 4. godina na Savi. Dosta držim do urednosti, volim da se sjaji kao u apoteci, mislim da urednost dosta govori o osobi, te mišljenja sam da sigurno ne želiš dovest curu/frenda/mamu/sv.Petra u sobu koja izgleda kao da je pala atomska. Društven sam, volin sist, popit kavu/pivo, odradit trening, šta god ti padne napamet kad god uhvatimo vrimena. Kad se radi, radi se, ne igram se baš s faxom, tako da ako ti triba motivacije za učit i motivacijski govor u tri navečer jer ti je ovo komisija, ostavila te cura ili si sinoć otiša u Žirafe, stuka misec dana doma a nisi dobia ni broj one male iz Hangara, tu sam i za to. U slobodno vrime podosta se bavim teretanom, prehranom te ako dođu na naplatu oni kolači iz menze uz pohano, can help you there as well. Slušam sve doslovno, preferiram ex yu rock, nađe se tu i Tram 11, Metallica al se i na caje može izać, prvu pijem da započnem lom jel 😀. Sluše su mi uvik na ušima kad sam u sobi, očekujem to i od tebe, osim kada se dogovorimo da chillamo skupa ili je jutro za Cesaricu?. Zanima me klinička psihologija, financije, vježbanje stoga slično i čitam, od T-Nationa do Hilla i Petersona. Pukne li te random kad nemamo šta radit da bi priča tipa o tome kako je 2Pac umra, postoji li gender pay gap ili primjerice, što ti treba da napokon odeš na onaj advent zajedno s ljepšom polovicom, why not, konkretna diskusija i planiranje, ur’ welcome all the time. Nema me svako drugi tjedan u mjesecu po dva tri dana, radim paralelno tako da me nema vjerovatno od ranog jutra do popodneva. Poželjno bi bilo da se i ti znaš izgubit kad zatriba il da ideš doma vikendima. That’s about it.. E da, nekad ako uhvatin vrimena znan odigrat i LOL-a, Diamond sam pa ako trebaš duo q partnera ovo ti je zadnji call 😀. Vidiš li se tu, imaš kakav upit, inbox ti je otvoren. Cheers!

P.S Solidan san basketaš, niža, agilna 4, mogu raširit reket, a i nogometa mogu zaigrat ako fali jedan. Rasprave uz kavu o tome jel NBA otiša la pa pa jer je Cousins otiša u GSW ili ti fali treći za kviz di tribaš znat krsno ime Ben Wallace-a ili Mugsy Bogues-a, kome je nadimak ‘Human Highlight Film, The Glove’ i slično, ayy it’s me again.