Pretraga

Studentski izbori u Osijeku: Poznati kandidati za sveučilišni zbor

A- A+

Studentski izbori na Sveučilištu Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku održavaju se sljedećeg četvrtka, 6. lipnja. Svi studenti imaju pravo glasa, a na izborima biraju svoje predstavnike u studentskim zborovima sastavnica te u Studentskom zboru Sveučilišta u Osijeku.

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku

Studentski izbori u Osijeku održat će se 6. lipnja od 7 do 19 sati na svim sastavnicama Sveučilišta. Pravo glasa imaju svi studenti preddiplomskih, diplomskih i integriranih preddiplomskih i diplomskih sveučilišnih studija, preddiplomskih stručnih studija i poslijediplomskih studija Sveučilišta u Osijeku, a popis birača objavljen je na webu Sveučilišta. Studenti biraju svoje kolege koji će ih predstavljati u studentskim zborovima u razdoblju od naredne dvije godine.

Izdvojeni članak

I Sveučilište u Osijeku ima svoju priopćajnicu: Doznali smo koliko građane košta svaki novi broj Sveučilišnog glasnika

Sveučilišni zbor tijelo je koje predstavlja studente cijelog Sveučilišta. Kandidacijska lista objavljena je na mrežnim stranicama Sveučilišta u Osijeku, a možete je pronaći i na kraju ovog teksta. Za ulazak u sveučilišni zbor kandidiralo se 18 studenata, a njih 12 bit će izabrani članovi.

Članovi se izabiru prema područjima te na razini poslijediplomskih sveučilišnih studija: 2 člana društvenih znanosti, 2 člana tehničkih znanosti, 1 član s područja biomedicine i zdravstva, 1 član biotehničkih znanosti, 1 član humanističkih znanosti, 1 član prirodnih znanosti, 1 član interdisciplinarnog područja znanosti i umjetničkog područja te 3 člana poslijediplomskog sveučilišnog studija i poslijediplomskog specijalističkog studija koji se izvode na Sveučilištu.

Kandidacijska lista:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [1.72 MB]

Sve najnovije informacije o studentskim izborima mogu se pronaći i na webu Sveučilišta.