Pretraga

Sveučilište u Splitu raspisalo natječaj za dodjelu 125 stipendija

A- A+

Sveučilište u Splitu objavilo je Natječaj za dodjelu stupendije u akademskoj godini 2016./2017. Natječaj uključuje 125 stipendija za dvije kategorije u ukupnom iznosu od 9.600 kuna, odnosno 800 kuna mjesečno. 

Izdvojeni članak

Vlada Mađarske objavila Natječaj za dodjelu stipendija: Evo kako se prijaviti

 Stipendije se dodjeljuju za razdoblje od 1. listopada 2016. do 30. rujna 2017. godine, a najviše stipendija bit će dodijeljeno studentima Fakulteta elektrotehnike, storjarstva i brodogradnje i to za drugu kategoriju koja uključuje redovite studente viših godina koji su u svakoj dosadašnjoj studijskoj godini ostvarili najmanje 60 ECTS-a. Također, u tu su stipendiju uključeni i studenti koji po prvi puta upisuju prvu godinu diplomskih sveučilišnih studija i specijalističkih diplomskih stručnih studija.

U prove kategoriju za dodjelu stipendiju ulaze studente redoviti studenti koji su prvi put upisani u prvu godinu preddiplomskih sveučilišnih studija, integriranih sveučilišnih studija, preddiplomskoh stručnih studija kao i kratkih stručnih studija.

Ukupno 22 stipendije bit će dodijeljeno studentima FSB-a, dok će najmanje stipendija biti dodijeljeno Katoličko bogoslovnom fakultetu jedna stipendija za drugu kategoriju. 

Prijave na Natječaj za dodjelu stipendija podnose se od dana objave Natječaja do zaključno 20. siječnja 2017. godine. osobno ili preporučenom poštom, na adresu: Sveučilište u Splitu, Livanjska 5, 21000 Split, Služba protokola, na posebnom obrascu uz pripadajuću dokumentaciju

Odluka o dodijeli stipendija bit će objavljena 6. veljače 2017. na oglasnoj ploči kao i na web stranici Sveučilišta. 

Natjecaj za dodjelu stipendija by srednja.hr on Scribd