Pretraga

U tijeku masovna podjela S-Boxa: Doznajte kada i gdje možete ugrabiti svoj paket

A- A+

Po drugi puta u ovoj akademskoj godini zagrebačkim studentima dijeli se S-Box. Riječ je o kutijici s uzorcima proizvoda i kuponima sponzora, a ovogodišnja podjela u Zagrebu krenula je u ponedjeljak i trajat će do ovog petka.

Foto: Facebook, službena S-Box stranica

Ovog ponedjeljka u Studentskom domu Stjepan Radić (‘Sava’) krenula je podjela proljetnog S-Boxa, poklon kutije koja sadrži uzorke proizvoda i kupone sponzora, a koja svaki puta iznova obraduje studente. Novost je da je za preuzimanje kutije od sada potrebna registracija na www.sbox.hr. U ovom valu podjele sponzori su, Always, Čipi-Čips, Konzum, Nestle Lion, Listerine, Nescafe, Old Spice, Sony te Ultra Europe.

Izdvojeni članak

Kreativna majka studentu poslala paket pun smeća uz odlično objašnjenje

– S-Box® sadržaj je potpuno besplatan, a u njemu ćete naći uzorke raznih proizvoda, vrijednosne letke s kojima možete ostvariti popust kod kupnje i edukativne brošure. Sve što nađete u kutiji trebalo bi vam olakšati studentski život i, naravno, uštedjeti vam novac. Kutiju sačuvajte i provjerite sve njene stranice jer možete osvojiti vrijedne nagrade, poručuje S-Box tim.

S-Box već je, dakle, podijeljen u SD Stjepan Radić, na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu, u Studentskom centru, te na Fakultetu prometnih znanosti.

Danas, 16. svibnja, od 10:00 – 11:30 S-Box se dijeli na Kineziološkom fakultetu, od 13:00 – 14:30 na Prirodoslovno-matematičnom fakultetu te od 15:30 do 17:00 na Ekonomskom fakultetu. U četvrtak, 17. svibnja, poklon-kutija dijeli se na dvije lokacije: ispred Fakulteta političkih znanosti od 10:00 do 13:00 sati te po drugi puta ispred Studentskog centra, od 14:30 do 17: 00 sati.

Posljednji dan podijele S-Boxa je petak, 18. svibnja, kada se on dijeli u dvorištu doma SD Ante Starčević (‘Šara), od 10:00 do 11:30. Taj dan dijeli se i ispred Grafičkog fakulteta, od 13:00 do 14:30 te kod Fakulteta elektrotehnike i računarstva, od 15:30 do 17:00.

Napomenimo za kraj kako datumi podjele u preostalim gradovima – Osijeku, Rijeci, Splitu i Varaždinu još uvijek nisu poznati.