Pretraga

Video prožet satirom: Ovako se studira na hrvatskim fakultetima

A- A+

Nakon što su nasmijali tisuće studenata diljem hrvatske smiješnim videom o studiranju na ekonomiji, domišljati studenti poznati pod korisničkim imenom na YouTubeu ‘2 kitice’ objavili su novi i općenitiji uradak o studiranju. Satirični video ‘Studiranje’ jako je iskarikiran, no neće vas uvrijediti, nego dobro nasmijati.

Screenshot YouTube

Kad je stanje u državi grozno, nezaposlenost je na alarmantnoj razini, mladi ljudi nakon diplomiranja pune redove na burzi rada, najbolje je okrenuti brigu na veselje. Budući da smo po brojnim istraživanjima među najnesretnijim narodima, domišljati dečki koji se kriju iza naziva ‘2 kitice‘ na YouTubeu još jednom su odlučili dobrano nasmijati studentsku populaciju.

Izdvojeni članak

Ovo su najrašireniji stereotipi o FER-ovcima

Nedavno su snimili i objavili parodičan video o studentima ekonomije, a ovaj put su se put bazirali na malo općenitiju situaciju, to jest na samo ‘Studiranje‘. Okupili su na jednom mjestu filozofe raznih usmjerenja, šumare, veterinare, pravnike i brojne druge studente, a u prvom planu su raširen stereotipi i jako iskarikirane osobine onih koji su na tim fakultetima.

– Video je satirične naravi i predstavlja neistinite i karikirane stereotipe.
Svaka povezanost sa stvarnim osobama i događajima je neistinita i slučajna (izuzev minijaturnih genitalija autora).
Nakana autora nije bila nikoga uvrijediti niti prikazati u negativnom svijetlu.
Nijedan pas nije bio opijen tijekom snimanja.
Svaki audiouradak vlasništvo je njihovih autora i upotrijebljen je sukladno načelima “fair usea”, napisala je domišljata ekipa ispod svog video na YouTubeu.

Pogledajte što su dečki ovaj put pripremili i kako su još jednom pokazali da vam smjeh može popraviti dan.