Pretraga

Živite u studentskom domu i želite nešto promijeniti na bolje? Ovo bi vas moglo zanimati

A- A+

Svaki studentski dom ima svoj studentski odbor. Ako se želite uključiti u rad jednog od njih, možete se prijaviti do 14. prosinca u 12 sati.

Studentski dom Stjepan Radić | Foto: Ivan Božić, srednja.hr

Otvorene su prijave za članove studentskih odbora u studentskim domovima Studentskoga centra u Zagrebu. Svi zainteresirani stanovnici studentskih domova pozvani su da se jave putem e-pošte na [email protected]

Prijave su otvorene do petka 14. prosinca 2018. do 12 sati.

Za prijavu je potrebno navesti: ime i prezime, broj mobitela, studij i ime studentskoga doma u kojem ste smješteni. Prijava treba sadržavati životopis i motivacijsko pismo.

Članovi odbora mogu biti samo studenti smješteni u tom studentskom domu. Odbori imaju sedam članova, a mandat im traje godinu dana. U slučaju prijave većega broja studenata od propisanoga, Predsjedništvo Studentskog zbora će obaviti razgovor sa svim prijavljenima kako bi izabrali potrebnih sedam studenata.

Moguće se prijaviti za sljedeće Odbore: Studentski odbor Stjepan Radić, Studentski odbor Cvjetno naselje, Studentski odbor dr. Ante Starčević, Studentski odbor Lašćina.

Prava i dužnosti članova su propisana člankom 9 Pravilnika o studentskim odborima. Svi članovi obavezno moraju sudjelovati u radu na sastancima, predlagati kako bi se život u studentskom domu trebao poboljšati te, između ostalog, kontrolirati kvalitetu menzi.