Pretraga

10 grešaka koje do sada niste primijetili u kultnoj seriji ‘Prijatelji’

A- A+

U rujnu 1994. emitirana je prva epizoda kultne serije ‘Prijatelji’. Tada vjerojatno nitko nije ni zamišljao koliki će globalni uspjeh polučiti svaka od narednih epizoda. No, iako je od emitiranja posljednje prošlo već dugih 15 godina, fanovi i danas pronalaze greške u pojedinim scenama.

Screenshot: YouTube

Od grešaka na scenografiji do ‘rupa’ u scenariju – ovih deset ‘gafova’ u seriji prijatelji vjerojatno niste primijetili.

1. U 20. epizodi druge sezone Joey i Chandler igraju stolni nogomet s Richardom, iza kojega nedostaje dio zida koji odvaja stan od hodnika.

Screenshot iz serije ‘Prijatelji’

2. Tijekom sezona mijenjao se broj Monicinog stana. U prvoj sezoni na vratima je stajao broj 5 da bi se on u kasnijim sezonama pretvorio u 20.

Screenshot iz serije ‘Prijatelji’

3. U epizodi u kojoj Chandler priznaje da mrzi pse, pažnju sa sebe pokuša odvući upirući je u Rossa koji kaže kako mrzi jesti sladoled ‘jer je prehladan’. No, postoji mali problem – u prethodnim epizodama Ross je uživao u sladoledu, jednom ga je jeo sa svojim ljubimcem Marcelom, a drugi puta s djevojkom Elizabeth.

Screenshot iz serije ‘Prijatelji’

4. Pojedini ‘Prijatelji’ imali su mali problem s pamćenjem svog datuma rođenja. U sedmoj sezoni Rachel kaže kako je po horoskopu vodenjak, što bi značilo da joj je rođendan između 20. siječnja i 19. veljače. No, tri sezone prije Guntheru kaže kako je rođena u svibnju. U istoj epizodi te četvrte sezone Ross kaže kako mu je rođendan u prosincu, ali u devetoj sezoni Joeyju govori da je rođen 19. listopada.

5. U sedmoj epizodi druge sezone u sceni koja traje svega desetak sekundi, Rachel nekoliko puta ‘izgubi’ ogrlicu. Kada je s Monicom, Chandlerom i Joeyjem razgovarala o Rossu i Julie, imala je ogrlicu. Nakon što par uđe u kafić i najavi svima da će imati mačku u inicijalnoj reakciji na vijest Rachel više nema ogrlicu, pa se joj ona nakon sekunde u istoj sceni ‘vrati’ oko vrata i ponovno nakon nekoliko sekundi nestane.

Screenshot iz serije ‘Prijatelji’

10 grešaka koje do sada niste primijetili u kultnoj seriji ‘Prijatelji’
Share via
Copy link
Powered by Social Snap