Pretraga

10 grešaka koje do sada niste primijetili u kultnoj seriji ‘Prijatelji’

A- A+

6. Scenu osme epizode desete sezone u kojoj Joey zaglavi između vrata i štoka znaju gotovo svi. Nakon što Chandler povuče vrata, Joey uleti u prostoriju i pada na stol s hranom, što ostavlja poprilično velik trag na njegovoj majici. No, u istoj sceni, samo par sekundi i dva ‘reza’ kasnije mrlja s Joeyeve majice gotovo u potpunosti nestaje.

Screenshot iz serije ‘Prijatelji’

7. Slično kao i Rachelina ogrlica i mrlja na Joeyevoj majici u jednoj sceni 18. epizode desete sezone Rossu je u samo djeliću sekunde boca vode nestajala i vraćala se u ruke.

Screenshot iz serije ‘Prijatelji’

8. U petoj epizodi osme sezone Monica i Phoebe vode razgovor o Monicinom pomoćnom kuharu koji se sviđa Phoebe. Nakon što ju nagovori da ga ipak ne otpusti što je zapalio jednog od djelatnika, Phoebe kaže Monici kako joj se čini da je vatra zahvatila i njenu kosu. Potom Monica uzvrati da je platila da ju frizerka tako ošiša i kamera se okrene ka Phoebe. Iako je u istom kadru trebala biti Monica, vidljivo je da glumicu Courteney Cox zamjenjuje statistica.

9. Još jedna nelogičnost iz scenarija. U istoj, prethodno spomenutoj epizodi, Phoebe upoznaje Monicina sous-chefa, Tima. Sous-chef drugi je na zapovjednoj ljestvici u kuhinji i podređeni glavnom kuharu, ali Phoebe misli da je Tim zapravo Monicin nadređeni, što nikako ne bi zbunilo osobu koja govori francuski jezik. Dvije sezone kasnije doznajemo kako Phoebe zapravo tečno govori francuski, čak je i pomagala Joeyju u učenju tog jezika.

10. Rachel je u seriji bila trudna dulje od 11 mjeseci. Poznato je kako su se Monica i Chandler vjenčali u svibnju i da je već tada Rachel bila trudna šest tjedana. Na Valentinovo sljedeće godine, dakle u veljači  i jedanaest mjeseci kasnije, s Monicom i Chandlerom gleda video poroda. Emmu je rodila tek nekoliko epizoda kasnije, a sudeći prema laganoj odjeći likova i Rachelinoj izjavi da je vani ‘100 stupnjeva’ (100℉= 37℃) već je bilo proljeće ili  ljeto.

Screenshot iz serije ‘Prijatelji’

10 grešaka koje do sada niste primijetili u kultnoj seriji ‘Prijatelji’
Share via
Copy link
Powered by Social Snap