Pretraga

Adele i njena beba žrtve bolesnih komentara na društvenim mrežama

A- A+

Adele je nedavno na svijet donijela sina, kojeg je dobila sa svojim dečkom Simonom Koneckim. Iako vijest još nije službeno potvrđena, Adele i njezin sin već su postali žrtve morbidnih i uvredljivih komentara na internetu.

Izdvojeni članak

Usporedite Skyfall od Adele s najboljim temama iz povijesti James Bonda

Adele je nedavno na svijet donijela još jedan život, a iz nekog razloga to je poslužilo kao povod za vrijeđanje nekim korisnicima društvenih mreža. Komentari poput ‘Adele je rodila dijete. Je li debelo i hendikepirano? Ubijte ga već jednom.’, ‘Doći ću je posjetiti u Veliku Britaniju i ubiti je’ zgrozili su ostatak javnosti.

Iako su mnogi šokirani ovakvim bezrazložnim vrijeđanjima, bilo je i onih koji su se nadovezali i napisali kako će Adele imati više materijala za pisanje ukoliko bude patila od postporođajne depresije ili ako ostane bez djeteta.

Iako su ovakvi komentari zaista zlobni i morbidni, Adele nije jedina koja proživljava takvu vrstu maltretiranja na društevnim mrežama. Još su neke zvijezde imale problema sa blago rečeno neukusnim komentarima. Sličnu sudbinu doživio je i Gary Barlow nakon smrti djeteta, a pjevač Tom Daley bio je prisiljen radi uznemirujućih objava pozvati policiju.

Ovaj novi bolesni trenda, između ostalih, zaista pokazuje kako neki ljudi jednostavno ne bi smjeli imati pristup internetu i društvenim mrežama.

Adele i njena beba žrtve bolesnih komentara na društvenim mrežama
Share via
Copy link
Powered by Social Snap