Pretraga

Adele u Zagrebu

A- A+


I vi ste jedna ili jedan od onih koji se naježe na live izvedbe pjesama “Somene like You”, “Rolling in the Deep” ili pak “Set Fire to The Rain”. Za to vam više neće trebati čarobni Youtube jer Adele 18. 11. dolazi u Zagreb.

Adele je Britanska kantautorica čiji je drugi studijski album “21” pomeo konkurenciju te je postao broj jedan u 18 zemalja, uključujući SAD. Sa 2.5 milijuna prodanih kopija i 992 000 digitalnih kopija, “21” je postao najprodavanijim albumom u SAD-u za prvu polovicu 2011. A najavni singl “Rolling in the Deep” zauzeo je sam vrh ljestvice Billboard Hot 100 i postao broj jedan u osam zemalja. 

Adele je sve vjerne obožavatelje, krenuvši od Amsterdama, Sidneyja, Los Angelesa, Mexico Cityja i Tokija pa sve do Zagreba odlučila počastiti besplatnim koncertom u Royal Albert Hallu. Uoči nadolazećeg DVD-a “Live At The Royal Albert Hall”, obožavatelji će u 26 zemalja moći uživati u kino projekcijama snimke rasprodanog koncerta. Stoga rezervirajte svoje karte na www.adele.tv/cinema jer će se samo najsretniji moći pohvaliti da su prisustvovali Adelinu koncertu bar na kino platnu. Na posjet talentirane pjevačice morat ćemo pričekati još neko vrijeme.  

Adele u Zagrebu
Share via
Copy link
Powered by Social Snap