Pretraga

Adventski kalendari koji nude više od obične čokolade!

A- A+

Svi smo kao djeca (a i kasnije) nestrpljivo čekali prvi dan dvanaestog mjeseca kada smo dobili taj čaroban adventski kalendar, obično s lošom čokoladom, ali to tada nije bilo ni najmanje bitno. Kakve sve razne adventske kalendare možete danas nabaviti, pročitajte u nastavku.

Većina se ljudi već zasitila običnih adventskih kalendara, a brendovi su prepoznali priliku i sada svake godine imamo sve više zabavnih i maštovitih kalendara na biranje. Najpopularniji su oni s dekorativnom kozmetikom, ali tu su i oni s esencijalnim uljima, preparativnom kozmetikom pa čak i Lego kalendar.

Nyx adventski kalendar je među prvima počeo sa svojim nekonvencionalnim kalendarom i svake godine je sve popularniji. U njemu se nalaze razni proizvodi dekorativne kozmetike. Poseban je i Essie kalendar za kojim će sliniti svaka zaljubljenica u lakove za nokte.  Drugi kalendari dekorativne kozmetike koji imaju prihvatljive cijene su oni od Essence i Catrice.

Oni s preparativnom kozmetikom idealni su za one koji obožavaju njegu tijela pa tako možete pronaći Lush, Apivita, L´Erbolario, L´Occitane i razne druge brendove čiji će vam kalendari mirisati i popravljati raspoloženje cijeli mjesec.

Osim onih s kozmetikom, tu su i alkoholni adventski kalendari koji su savršeni za opuštajuće piće navečer nakon posla, a za fanove svega što Lego napravi, tu je kalendar sa Star Wars figuricama.

Tu se našao i jedan čokoladni adventski, onaj od Milke. Ovaj je bliži klasiku, ali i dalje nije u potpunosti konvencionalan, a Milka ipak drži posebno mjesto u našim srcima.

Pregledajte našu galeriju i odaberite s kojim ćete dočekati Božić.

Apivita

Lush

Catrice

Essie

Essence

nyx

Vinski adventski kalendar
Amazon

Gin adventski kalendar
Amazon

Lego

Young Living

Amazon

Adventski kalendari koji nude više od obične čokolade!
Share via
Copy link
Powered by Social Snap