Pretraga

Adventski kalendari koji nude više od obične čokolade!

A- A+

Svi smo kao djeca (a i kasnije) nestrpljivo čekali prvi dan dvanaestog mjeseca kada smo dobili taj čaroban adventski kalendar, obično s lošom čokoladom, ali to tada nije bilo ni najmanje bitno. Kakve sve razne adventske kalendare možete danas nabaviti, pročitajte u nastavku.

Većina se ljudi već zasitila običnih adventskih kalendara, a brendovi su prepoznali priliku i sada svake godine imamo sve više zabavnih i maštovitih kalendara na biranje. Najpopularniji su oni s dekorativnom kozmetikom, ali tu su i oni s esencijalnim uljima, preparativnom kozmetikom pa čak i Lego kalendar.

Nyx adventski kalendar je među prvima počeo sa svojim nekonvencionalnim kalendarom i svake godine je sve popularniji. U njemu se nalaze razni proizvodi dekorativne kozmetike. Poseban je i Essie kalendar za kojim će sliniti svaka zaljubljenica u lakove za nokte.  Drugi kalendari dekorativne kozmetike koji imaju prihvatljive cijene su oni od Essence i Catrice.

Oni s preparativnom kozmetikom idealni su za one koji obožavaju njegu tijela pa tako možete pronaći Lush, Apivita, L´Erbolario, L´Occitane i razne druge brendove čiji će vam kalendari mirisati i popravljati raspoloženje cijeli mjesec.

Osim onih s kozmetikom, tu su i alkoholni adventski kalendari koji su savršeni za opuštajuće piće navečer nakon posla, a za fanove svega što Lego napravi, tu je kalendar sa Star Wars figuricama.

Tu se našao i jedan čokoladni adventski, onaj od Milke. Ovaj je bliži klasiku, ali i dalje nije u potpunosti konvencionalan, a Milka ipak drži posebno mjesto u našim srcima.

Pregledajte našu galeriju i odaberite s kojim ćete dočekati Božić.

Apivita

Lush

Catrice

Essie

Essence

nyx

Vinski adventski kalendar
Amazon

Gin adventski kalendar
Amazon

Lego

Young Living

Amazon

Share via
Copy link
Powered by Social Snap