Pretraga

Ako sakupite kilu čepova za teško oboljele NP Krka nagradit će vas s dvije karte

A- A+

‘Plastičnim čepovima do skupih lijekova’ naziv je akcije kojom Udruga oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske skuplja novac za skupe lijekove koji nisu na popisu HZZO-a, a kojoj se pridružuje Nacionalni park Krka. Oni će svakome tko do 15. prosinca sakupi kilogram čepova dati dvije besplatne karte za spomenuti Park.

Foto: Dražen Matiček/srednja.hr

Izdvojeni članak

Zadarska škola otvorila prvu solarnu punionicu električnih automobila u Hrvatskoj

Nacionalni park Krka se pridružuje humanitarnoj akciji ‘Plastičnim čepovima do skupih lijekova’ Udruge oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske (UOLL).

Naime, spomenuta Udruga prikuplja čepove razne ambalaže za koje onda dobiva novčana sredstva za kupnju potrebnih lijekova koji nisu na listi HZZO-a. ‘Krka’ je odlučila dati dodatni poticaj onima koji čepove već skupljaju, ali i potaknuti one koji to još ne čine da počnu, i to s dvije besplatne ulaznice za Park koje će biti dodijeljene svakome tko do 15. prosinca sakupi kilu čepova.

– Pozivamo sve škole, vrtiće, obitelji i sve zainteresirane da se pridruže ovoj hvalevrijednoj akciji kojoj se brinemo za okoliš, pomažemo drugima i dijelimo besplatne izlete, poručuju iz NP Krka.

Pozivamo
sve škole, vrtiće, firme, obitelji i sve zainteresirane da se pridruže
ovoj hvale vrijednoj akciji kojom se brinemo za okoliš, pomažemo drugima
i dijelimo besplatne izlete u Nacionalni park „Krka“.  – See more at:
http://www.npkrka.hr/clanci/odcepi-za-ulaznicu-humanitarna-akcija-zamjene-cepova-za-ulaznice/125.html#sthash.nKI8uWYa.dpuf

Mogu se sakupljati različiti ambalažni čepovi, od boca ulja, omekšivača, pasta za zube i slično. Po završetku akcije sakupljena količina mijenjat će se za besplatne ulaznice, a detalji o samoj razmjeni bit će objavljeni naknadno.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap