Pretraga

Aktualni su brojni studentski poslovi za advent, satnica ide i do 120 kuna

A- A+

Ove nedjelje počinje advent i brojni poslodavci traže studente za poslove prodaje božićnih suvenira, hrane i pića. Nude se raznoliki poslovi vezani uz advent, tako da svaki student može naći nešto za sebe. Cijene sata se kreću od 30 do čak 120 kuna.

Foto: Dominik Smolak; srednja.hr

Sezonski poslovi nisu stvar samo ljeti – i za vrijeme adventa moguće je pronaći posao i zaraditi nešto više novca. U svim većim gradovima brojni poslodavci traže studente za rad na adventskim kućicama, bilo da je riječ o prodaji suvenira ili hrane i pića. Također, nisu rijetkost ni poslovi na klizalištima ili božićnim zabavama za djecu. Izdvojili smo nekoliko poslova koje se isplati pogledati.

Zagreb

Hotel Hilton Garden Inn traži studente/ice za rad na Adventu. Posao uključuje posluživanje hrane i pića na adventskim kućama te pripremu jednostavnih jela. Poželjno prethodno radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima. Studenti moraju imati važeću sanitarnu iskaznicu. Osiguran je topli obrok tijekom smjene, a cijena sata je 35 kuna. Prijave na: [email protected].

SOUNDS MINI ručna izrada suvenira i nakita traži studente/ice za prodaju suvenira na Adventu na Trgu bana Jelačića. Posao se radi u smjenama od 26. studenog do 6. siječnja 2023. Cijena sata je 35 kuna. Prijave na: [email protected]; 095/8833-000.

Zoo vrt Zagreb traži studente za rad u Advent kućici u REstoranu u sklopu Zoološkog vrta. Posao uključuje posluživanje hrane i pića te izdavanje i naplatu računa. Nije potrebno veliko iskustvo. Radno vrijeme je sedam sati dnevno ili po dogovoru. Cijena rada je 32 kune. Prijave na: 091/574-4915.

Traže se studenti/ice za ugostiteljske poslove na Adventu na Zrinjevcu. Posao uključuje posluživanje hrane i pića te izdavanje i naplatu računa. Poželjno je iskustvo, a radi se u smjenama prema dogovoru. Cijena sata je 40 kuna. Prijave na: 099/317-0117.

Traže se studenti/ce za prodaju nakita i suvenira u adventskoj kućici na Zrinjevcu. Radno vrijeme prema dogovoru. Potrebna znanja i vještine su komunikativnost, odgovornost, urednost, a poželjno je i znanje engleskog jezika. Cijena sata je 30 kuna. Prijave na: [email protected].

Traže se studenti za rad na fast foodu ili fritulama na Trgu bana Jelačića, za vrijeme trajanja Adventa. Iskustv

Izdvojeni članak
studentski ugovor

Ministar donio odluku: Evo kolika je minimalna studentska satnica u 2023. godini

Split

Traži se student/ica za rad u kućicama na adventu u Kaštel Lukšiću. Satnica je 35 kuna po satu, a početak rada je 3. prosinca. Prijave na: [email protected].

Traži se kostimirani animator za dječje božićne radionice. Posao se održava u hotelu President u Solinu, a cijena sata je 60 kuna. Odrađuje se 18 radionica od kojih svaka traje dva sata. Prijave na: [email protected].

Traži se statist na dječjoj predstavi s temom Božića. Idealan kandidat je otvorena i komunikativna osoba koja voli biti na sceni. Predstava traje sat vremena, a u prosjeku se održavaju dvije predstave u danu. Predstava se održava većinom u jutarnjim satima, najčešće u vremenu od 9 do 12 sati. Cijena sata je 120 kn. Prijave na: [email protected]; 098/926-807.

Tiramoli d.o.o. traži studente za rad na advenstkom štandu na Šperunu. Traži se vesela i energična osoba za točenje pića i serviranje hrane. Iskustvo nije potrebno. Radi se u dvije smjene od 9 do 23 sata, a početak rada je 26. studenog. Cijena sata je 30 kuna. Prijave na: 099/7019-260.

Osijek

GOBA d.o.o. traži studente za rad na Adventu u Osijeku. Posao uključuje pripremu i poslužiivanje toplih i hladnih napitaka. Poželjno je iskustvo, a prednost imaju studenti s važećom sanitarnom iskaznicom. Mjesto rada je Tvrđa, a radno vrijeme je od 16 do 22 sata. Cijena sata je 35 kuna. Prijave na: 099/273-9623.

Traži se student/ica za prodaju konditorskih proizvoda na Adventu u Osijeku. Radno vrijeme je od 16 do 22 sata, a od studenata se očekuje komunikativnost i odgovornost. Radi se od 2. do 30. prosinca, a cijena sata je 35 kuna. Prijave na: [email protected].

Izdvojeni članak

[VIDEO] Zašto minimalna studentska satnica nije 10 eura? Evo kako se ona izračunava

Vinkovci

Klizalište u Vinkovcima tijekom Adventa zapošljava više studenata. Posao uključuje rad na blagajni, izdavanje klizaljki te pripremu leda tijekom izmjena klizača. Posao traje od 9. prosinca do 8. siječnja 2023. Radi se od ponedjeljka do petka od 10 do 22 sata, a vikendom od 10 do 23 sata. Cijena sata je 29,30 kuna. Prijave na: [email protected].

Rijeka

Caffe Cocco j.d.o.o. traži konobara/icu za rad na adventskoj kućici. Početak rada je 26. studenog, a završetak 2. siječnja 2023. Radi se u smjenama, ali ne nedjeljom i blagdanima. Traže se studenti spremni na timski rad, koji su ljubazni i odgovorni. Cijena sata je 35 kuna. Prijave na: [email protected].

Obrt za izradu suvenira Top Art traži dvoje studenata za prodaju suvenira na riječkom Adventu na Korzu. Početak rada je 26. studenog, a cijena sata je 35 kuna. Radi se pet sati dnevno između 10 i 22 sata. Traže se komunikativni studenti. Prijave na: 095/906-5536.

Vrbovec

Virtus sport i promocija j.d.o.o. traži studente/ice za rad na klizalištu u centru Vrbovca. Posao se obavlja od 26. studenog do 8. siječnja 2023. ili prema dogovoru. Posao uključuje iznajmljivanje klizaljki, prodaju karata i čišćenje leda u pauzama. Radno vrijeme je od ponedjeljka do subote u smjenama od 10 do 16 sati ili od 16 do 22 sata. Cijena sata je 40 kuna. Prijave na: [email protected]; 091/5709-316.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap