Pretraga

[Aplikacija tjedna] Da dopisivanje bude zabavnije: Izradite naljepnice za WhatsApp uz ovu besplatnu aplikaciju

A- A+

Sticker maker jednostavna je aplikacija namijenjena ljubiteljima korištenja naljepnica u svakodnevnom razgovoru na WhatsAppu. Dostupna je za besplatno preuzimanje na Googleovom Play Storeu, a slična inačica aplikacije za iOS, može se preuzeti na Appleovom App Storeu.

Foto: Unsplash

Osim glasovnih i tekstualnih poruka, na WhatsAppu se od 2018. godine može komunicirati i prigodnim – naljepnicama.

Korisnici ih najčešće nabave od svojih prijatelja, koji ih nabave od svojih prijatelja i tako u krug. No, malo tko zna da sami možete izraditi naljepnice brzo i jednostavno uz besplatnu aplikaciju na mobitelu.

Riječ je, naime, o Sticker Maker aplikaciji, koja vam omogućuje da iz vaše galerije izaberete sliku ili čak video te da od toga napravite naljepnicu koju poslije možete koristiti u porukama na WhatsAppu.

Sučelje je izrazito jednostavno i intuitivno, pa problema s izradom naljepnica neće biti. Nakon što otvorite aplikaciju, potrebno je samo kliknuti na ikonu plusa u sredini ekrana, nazvati svoj ‘paket’ naljepnica te napisati tko ih je napravio.

Screenshot: Google Play

Tada je, dakle, potrebno izabrati fotografije ili videozapise iz vaše galerije, pri čemu će vam se pojaviti ekran za rezanje i uređivanje naljepnica. Nakon što se s time malo ‘poigrate’, potrebno je spremiti naljepnicu i kliknuti ‘Add to WhatsApp’, nakon čega će te ju moći bezbrižno koristiti.

Ako vam se pak ne sviđaju vaše naljepnice, Sticker Maker nudi i hrpetinu drugih naljepnica koje možete iskoristiti za uljepšavanje vaših razgovora.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap