Pretraga

[Aplikacija tjedna] Dosta vam je pisanja rasporeda na papiru? Ova će vam aplikacija pomoći da riješite te muke

A- A+

My Grades – School Timetable, aplikacija je namijenjena svim školarcima koji žele imati raspored sati na svom mobitelu uz još neke korisne značajke. Dobra stvar je što je u potpunosti besplatna, no iako se može preuzeti na Googleovom Play Storeu, to se ne može reći i za Appleov App Store.

Foto: Unsplash

Učenici na početku školske godine, izrazito su motivirani za školske obaveze, pa tako i za pisanje rasporeda sati na papiru, no što kada ta početna motivacija ispari i sve se svede na pamćenje koje, ruku na srce, ponekad može i zavarati? Budući da su mobiteli uvijek uz nas, rješenje je svakako napisati raspored sati u bilješkama ili pak u neku namjensku aplikaciju.

U igru tako ulazi aplikacija My Grades –  School Timetable, koja je u potpunosti prilagođena našem govornom području, pa će korisnicima snalaženje biti izrazito lako. Sučelje, doduše, izgleda pomalo anakrono, no aplikacija to vješto nadoknađuje svojim mogućnostima.

Naime, pri prvom otvaranju aplikacije, potrebno je u odjeljak ‘Moji Predmeti’ unijeti sve podatke. Tu se nudi mnogo opcija, od svih općenitih, pa i stručnih predmeta, a čak i ako neki slučajno nedostaje, moguće je ručno upisati koji god vam je po volji. Iako to eDnevnik radi za vas, korisna je i mogućnost ručnog upisivanja ocjena, pri čemu se sa strane automatski prikaže prosjek ocjena.

Screenshot: My Grades – School Timetable

Za pisanje rasporeda, potrebno je swajpati na željeni dan u tjednu. Sa strane će se pojaviti brojka koji je to sat, a klikom na praznu kućicu, moguće je upisati predmet, kad počinje i kad završava, pa čak i broj učionice. U slučaju da imate više od sedam sati, neki predsat ili pak želite obaviti neke druge izmjene, to je moguće klikom na ikonicu za postavke u lijevom donjem kutu.

Screenshot: My Grades – School Timetable

[Aplikacija tjedna] Dosta vam je pisanja rasporeda na papiru? Ova će vam aplikacija pomoći da riješite te muke
Share via
Copy link
Powered by Social Snap