Pretraga

[Aplikacija tjedna] Treniranje vašeg psa ne mora biti muka, pronašli smo aplikaciju koja pomaže u tome

A- A+

Puppr – Dog Training & Tricks idealna je aplikacija za one koji su tek udomili ili dobili psa, a žele ga naučiti nekim jednostavnim trikovima ili zapovijedima. Aplikacija je dostupna za besplatno preuzimanje na Googleovom Play Storeu ili Appleovom App Storeu.

Foto: Unsplash

‘Sjedni, dođi, lezi i daj šapu’, samo su neke od naredbi koje vlasnici pasa žele naučiti svoja omiljena dlakava stvorenja.

Budući da proces učenja nije tako lagan, pogotovo ako je riječ o mladom i zaigranom psu, mnogima to ‘treniranje’ ipak ne polazi za rukom. No, aplikacija Puppr – Dog Training & Tricks tu je da vam pomogne, pružajući desetke jednostavnih, ali i nešto kompliciranijih trikova.

Zanimljiva je činjenica da trikove u aplikaciji pokazuje Sara Carson, globalno poznata trenerica pasa koja je slavu stekla zahvaljujući nastupima u emisiji America’s Got Talent, predvodeći svoje preslatke Border Collije.

Screenshot: Puppr

Dakle, pri prvom ulasku u aplikaciju, potrebno je upisati ime vašeg psa te njegov spol. Nakon toga, prikazat će se čak 12 paketa lekcija, koji sadržavaju stvarno trikove, od onih bazičnih, pa sve do onih za ‘cirkus’.

Klikom na željeni paket, otvorit će se pregled trikova koje možete naučiti svoga psa. Svaki od njih vrlo je jednostavan za pratiti, a sve je usput potkrijepljeno i kratkim video klipovima za još lakše učenje.

Screenshot: Puppr

Valja istaknuti da aplikacija u sebi ima ugrađen ‘kliker’, kojeg je potrebno koristiti za učenje većine trikova. Primjerice, ako učite psa da sjedne, potrebno je u jednom trenutku pritisnuti ‘kliker’ na dnu ekrana i dati mu poslasticu.

Iako je aplikacija besplatna, neki su trikovi ipak zaključani i za njih je potrebno platiti. Osim toga, postoji mogućnost chatanja s trenerima koji će vam odgovoriti na sva moguća pitanja vezana uz vašeg ljubimca, ali to je također premium opcija.

No, ne dopustite da vas to pokoleba. Besplatnih trikova je na pretek, pa već sad možete uzeti vaš pametni telefon i baciti se na posao. Tko zna, možda će i vaš pas jednog dana završiti na nekom talent showu.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap