Pretraga

[Aplikacija tjedna] Uštedite novac i pratite akcije uz ovu besplatnu aplikaciju

A- A+

Aplikacija 33% namijenjena je svima koji u doba visoke inflacije žele uštedjeti koju kunu. Riječ je o besplatnoj aplikaciji koja vam omogućuje da na jednom mjestu vidite sve akcijske ponude u Sparu, Kauflandu, Konzumu i Lidlu.

Foto: Unsplash

Inflacija je svakog mjeseca sve veća, cijene rastu, a studentski budžet ostao je na istoj razini. Kako biste u ovim vremenima uštedjeli koju kunu, tu je aplikacija 33% koja vam na jednom mjestu daje pregled svih akcijskih ponuda u Sparu, Kauflandu, Konzumu i Lidlu.

Riječ je, inače, o besplatnoj aplikaciji koja započela s radom i promocijom na hrvatskom tržištu početkom svibnja ove godine, a koje je već do kraja srpnja postala najpreuzimanija aplikacija za kupovinu na Google Playu i App Storeu u Hrvatskoj.

Screenshot: Google Play

Naime, aplikacija je vizualno primamljiva te vrlo jednostavna za korištenje, a dostupna je i na hrvatskom jeziku. Pri prvom otvaranju, potrebno je dati privolu za korištenje lokacije, kako bi aplikacija mogla detektirati gdje se nalazite te koje vam popuste pružiti.

Na početnom zaslonu nalazi se odmah prikaz popusta, dok se pri samom vrhu smjestio odjeljak ‘Potraži’ za pretragu proizvoda. Uz to se nudi i odjeljak ‘Tip prodajnog mjesta’, kao i ‘Kategorija proizvoda’ koja pobliže može filtrirati i prikazati vam ono što biste htjeli kupiti.

Screenshot: Google Play

Postoji mogućnost i odabira dana u tjednu, pa se popusti mogu čak vidjeti i unaprijed. U aplikaciji je ugrađena i kupovna lista koja, kao što i sam naziv nalaže, služi kao svojevrstan popis za trgovinu.

Na kupovnu listu mogu se dodati svi proizvodi koji su trenutno na akciji, kao i omiljeni proizvodi, a aplikacija će automatski izračunati njihovu cijenu, što je izrazito korisno.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap