Pretraga

Aplikacije koje bi svaki brucoš trebao skinuti

A- A+

Svakodnevno čujemo za neku novu aplikaciju koju nam oduševljeni korisnici zdušno preporučuju, a broj istih u svakom trenu sve je veći. Bilo kojim poslom da se bavite, već je netko izmislio aplikaciju koja će vam u tome pomoći. Budući da je jedna od najzahtjevnijih poslova onaj koji studenti obavljaju, nemali je broj aplikacija koje pomažu i toj populaciji. Pogledajte stoga koje bi aplikacije trebali skinuti svi brucoši kako bi što lagodnije preživjeli nadolazeće razdoblje.

Skoro je nemoguće pronaći studenta ili srednjoškolca da se ne koristi raznim aplikacijama kako bi što lakše riješili sve obaveze koje su pred njima. Postoje aplikacije koje korisnicima pomažu pri učenju, organiziranju vremena, pravljenju bilješki i slično. Navedeno je od posebne pomoći brucošima pred kojima se nalazi razdoblje prilagodbe, zatrpanog rasporeda te pregršt novih obaveza. Stoga je Hack College izdvojio nekoliko aplikacija koje bi svaki brucoš trebao skinuti na svoje pametne telefone ili tablete.

OneNote Mobile

OneNote Mobile odnedavno je dostupan na svim popularnijim platformama, a radi se o aplikaciji pomoću koje ćete vrlo lako raditi bilješke s predavanja, zadavati i obavljati zadatke vezane uz faks, ali i uz druge stvari, te ćete se bez problema moći organizirati.

Bilo koji fakultet da ste upisali, na OneNoteu ćete sigurno pronaći neku stavku koja će vam odgovarati i pomoći u obavljanju određenog posla.

iStudiez Pro

Tradicionalni planeri izumiru zbog sve veće raširenosti pametnih telefona i tableta. Iako postoje iznimke koje ćete još uvijek vidjeti s ‘primitivnim’ planerima, većina pronađe odgovarajuću aplikaciju koja im služi u tu svrhu. Jedna od boljih svakako je iStudiez Pro.

RescueTime

Ušteda vremena, odmah nakon novca, zasigurno je nešto u čemu svaki student želi biti što uspješniji. Ako spadate u skupinu ljudi koje je vrlo lako omesti, pogotovo prilikom surfanja, Rescue Time u tome će vam jako pomoći. Uz ovu aplikaciju lako ćete doći do podataka koliko vremena provodite na određenim web stranicama ili koristite neke aplikacije.

Premium usluga dostupna je za devet dolara mjesečno ili 72 dolara godišnje kako biste dobivali što detaljnija izvješća, mogli blokirati neke stranice na sat vremena ili kako biste pratili vrijeme kad ste udaljeni od računala.

Mint

Upravljanje novcem jedna je od najzahtjevnijih stvari s kojima se brucoši po prvi put u životu susreću. Nije lagan zadatak nakon roditeljske ruke samostalno brinuti o troškovima, svim izdacima, planirati kako uštedjeti i slično. U tom će vam od velike pomoći biti Mint. Pomoću Mint aplikacije lakše ćete uočiti svoje potrošačke navike, shvatiti što morate mijenjati, kako srezati nepotrebne troškove te time i štedjeti. Mint možete povezati sa svim računima koje imate.

Wunderlist

Kao što je iStudiez Pro idealan za obavljanje zadataka vezanih uz faks, ako želite organizirati svoje osobne potrebe i obaveze, onda je Wunderlist najbolja aplikacija za vas. Možete ju koristiti na svim uređajima koje posjedujete, ali i za svaki zadatak te ponavljajuće obaveze.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap