Pretraga

Aplikacije koje morate skinuti na svoje mobitele pred putovanje

A- A+

Pred nama je dio godine kada većina ljudi planira putovanja, bilo da se radi o višednevnom posjetu radi proslave Nove godine ili, pak, skijanju i uživanju u zimskim radostima. No, kad odlazimo na neki put, svakako se trebamo dobro pripremiti. Među nužnim stvarima u današnje vrijeme našle su se i neophodne mobilne aplikacije koje će vam uvelike olakšati provod na nepoznatom mjestu. Stoga pogledajte koje aplikacije trebate skinuti na svoje uređaje.

www.rei.com

Prilikom planiranja i spremanja na putovanje, ne smijete izostaviti i onaj tehnološki dio priprema – skidanje aplikacija za mobilne uređaje koje će vam olakšati boravak, zabavu i pronalazak raznih sadržaja na nepoznatom mjestu. Stoga provjerite što morate skinuti na svoje pametne telefone prije blagdanskih putovanja ili odlaska na zimovanje, no kako put košta, preporučit ćemo vam samo one koje su potpuno besplatne.

Izdvojeni članak

Aplikacije koje je Apple odbio jer su previše proste

Gogobot

Gogobot je servis koji olakšava otkrivanje sjajnih destinacija koje biste vjerojatno htjeli posjetiti, ali ih sami ne biste mogli pronaći. U bazi ove aplikacije nalazi se više od 60 tisuća odredišta uz koja dolaze brojne korisne informacije i fotografije. Uz spomenuto, Gogobot možete koristiti i kao planer putovanja, zatim kao turistički vodič, ali i kao aplikaciju kojom ćete zabilježiti svoja iskustva s putovanja te ista podijeliti s drugima.

Minube

Još jedna u nizu besplatnih i jako korisnih aplikacija za putovanje je i Minube. Možete ju koristiti u trenutku kad znate da želite negdje otputovati, no nemate blage veze gdje. U Minubeu ćete pronaći , kao što je slučaj i s Gogobotom, više tisuća iskustava koja su podijelili drugi korisnici sa svojih putovanja. Od velike pomoći će vam biti i Inspiration screen koji služi za pronalazak lokacije prema kriterijima koje sami odredite.

Izdvojeni članak

Menzona: Aplikacija za zagrebačke menze

Cab4me Taxi Finder

Pronaći taxi u nekoj stranoj zemlji mnogima predstavlja veliki problem. Cab4me će vas olakšati te brige jer će vam pronaći taxi, uz koje ćete vidjeti i ocjene koje su ostavili njihovi korisnici. Podržava i App2SD stoga je dostupna i na tabletima. Aplikacija je jako jednostavna za korištenje te ćete do svog vozila doći u svega nekoliko klikova.

Tripit

Posljednja besplatna aplikacija koju vam preporučujemo jest Tripit. Ova aplikacija će vam pomoći prikupiti sve potrebne informacije vezane uz planiranje putovanja, a također možete provjeravati koje vam se mogućnosti nude ako putujete kao grupa. Uz Tritip ćete pratiti sve rezervacije i karte na jednom mjestu, a upravo zahvaljujući ovom servisu vaš boravak na nekom putovanju bit će organiziran do krajnjih detalja.

Copy link
Powered by Social Snap