Pretraga

Apsolutni hit mjeseca: Provjerite koju su pjesmu Hrvati najviše slušali tijekom siječnja

A- A+

Tijekom mjeseca siječnja Hrvati su najčešće slušali pjesmu ‘Ako te pitaju’ Petra Graše. To pokazuju tjedne ljestvice Hr top 40 iz proteklog mjeseca, koje inače generiraju podatke o 40 najemitiranijih pjesama na preko 130 nacionalnih, regionalnih i lokalnih radio postaja u Lijepoj našoj.

foto: Ivan Božić|srednja.hr

Tako je na ljestvicama koje su obuhvatile siječanj, pjesma ‘Ako te pitaju’ bila bez iznimke na vodećoj poziciji.

Izdvojeni članak

Ovo je hit godine u Hrvatskoj tijekom 2017. i riječ je o duetu

Inače, ova pjesma je na Hr top 40 listi šest tjedana, a odmah u ulaznom došla je na visoku drugu poziciju, gdje se zadržala još jedan tjedan da bi potom zavladala radijskim eterom u Hrvatskoj.

No, da nije isključivo popularna među radijskim urednicima i publikom, svjedoče i podaci s YouTubea. Naime, tamo je Ako te pitaju u nepuna dva mjeseca ‘prešišala’ šest milijuna pogleda.

Od ostalih pjesama koje su visoko kotirale u siječnju valja svakako istaknuti ‘Mijenja se vrijeme’ Nine Badrić, koja je zapravo tijekom proteklog mjeseca konstantno na drugoj poziciji iza Graše.

Visoke plasmane na Hr top 40 su u siječnju bilježile i pjesme ‘Tragom tvojih tragova’, koju izvode Zsa Zsa i Vanna, povratnički singl Franke Batelić ‘S tobom’, a unatoč tomu što je već dugo u eteru, pjesma ‘Ako voliš ovu ženu’, koju u duetu izvode Željko Bebek i Oliver Dragojević, još uvijek je u samom vrhu.

Apsolutni hit mjeseca: Provjerite koju su pjesmu Hrvati najviše slušali tijekom siječnja
Share via
Copy link
Powered by Social Snap