Pretraga

Apsurdistan.in: Virtualno mjesto na kojemu građani prijavljuju apsurde s kojima su se susreli u Hrvatskoj

A- A+

Virtualni svijet postao je bogatiji za još jednu iznimno zanimljivu internetsku stranicu apsurdistan.in. Naime, radi se o web stranici na kojoj građani svakodnevno mogu objavljivati apsurde s kojima se susreću u Lijepoj našoj. Radi lakšeg snalaženja, ista je podjeljena na brojne kategorije, primjerice na vladu rh, ZET, thompsona i slično.

U moru od nekoliko stotina milijuna internetskih stranica, odnedavno se našla i jedna specijalizirana za stanovnike Hrvatske – apsurdistan.in. Riječ je o web stranici na kojoj građani mogu u svakom trenutku prijaviti neki apsurd s kojim su se susreli u našoj državi.

Izdvojeni članak

Voddler: Prva web stranica za legalno dijeljenje filmova

Apsurdi po kategorijama

– U svoj sili apsurdnih situacija potrebno je istaknuti one koje najviše bole i bodu u oči, riječi su kojima kreatori apsurdistana obrazlažu nastanak web stranice za koju se zainteresirao veliki broj građana.

Radi lakše organizacije i snalaženja korisnika, prijavljeni apsurdi su podjeljeni u kategorije. Među njima, trenutno su najpopularnije administracija, thompson, promet i t-ht u kojima je do sada prijavljeno najviše apsurda s kojima su se direktno susreli građani.

Izdvojeni članak

Web stranica za studentski seks bez obaveze


Kako dodati svoj apsurd

Za unos novog apsurda potrebno je kliknuti na “Dodaj novi apsurd”. Upišite kategoriju, naslov apsurda (npr. “Još jedan namet”) i njegov opis. Ukoliko želite, dodajte svoje ime i prezime ili inicijale u polje “Autor”. Kliknite na “Dodaj novi apsurd” kako bi se apsurd zapisao.

‘Laka vam noć Apsurdistanci, nema nam pomoći’

– Inspekcija rada došla u ljekarnu i utvrdila da radnici ne rade 40 sati tjedno, nego manje. Znate li da je i to kažnjivo. Poslodavac je s tim ok, plaća ih za 40 sati, ali one ne odrade. Radnice sretne. Ali, ne može. Ugovor o radu kaže 40 sati. I sad ide prijava. Drugi grijeh je odluka o godišnjem datirana na dan početka samog godišnjeg. Ne može. Opet prekršaj. Na stranu što su plaće debelo preko 10k kn neto u prosjeku, što su uvjeti rada super. Laka vam noć Apsurdistanci, nema nam pomoći, napisao je na spomenutoj stranici poduzetnik Saša Cvetojević, koji je ujedno jedan od inicijatora za njen osnivanje.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap