Pretraga

Apsurdistan.in: Virtualno mjesto na kojemu građani prijavljuju apsurde s kojima su se susreli u Hrvatskoj

Virtualni svijet postao je bogatiji za još jednu iznimno zanimljivu internetsku stranicu apsurdistan.in. Naime, radi se o web stranici na kojoj građani svakodnevno mogu objavljivati apsurde s kojima se susreću u Lijepoj našoj. Radi lakšeg snalaženja, ista je podjeljena na brojne kategorije, primjerice na vladu rh, ZET, thompsona i slično.

U moru od nekoliko stotina milijuna internetskih stranica, odnedavno se našla i jedna specijalizirana za stanovnike Hrvatske – apsurdistan.in. Riječ je o web stranici na kojoj građani mogu u svakom trenutku prijaviti neki apsurd s kojim su se susreli u našoj državi.

Apsurdi po kategorijama

– U svoj sili apsurdnih situacija potrebno je istaknuti one koje najviše bole i bodu u oči, riječi su kojima kreatori apsurdistana obrazlažu nastanak web stranice za koju se zainteresirao veliki broj građana.

Radi lakše organizacije i snalaženja korisnika, prijavljeni apsurdi su podjeljeni u kategorije. Među njima, trenutno su najpopularnije administracija, thompson, promet i t-ht u kojima je do sada prijavljeno najviše apsurda s kojima su se direktno susreli građani.


Kako dodati svoj apsurd

Za unos novog apsurda potrebno je kliknuti na “Dodaj novi apsurd”. Upišite kategoriju, naslov apsurda (npr. “Još jedan namet”) i njegov opis. Ukoliko želite, dodajte svoje ime i prezime ili inicijale u polje “Autor”. Kliknite na “Dodaj novi apsurd” kako bi se apsurd zapisao.

‘Laka vam noć Apsurdistanci, nema nam pomoći’

– Inspekcija rada došla u ljekarnu i utvrdila da radnici ne rade 40 sati tjedno, nego manje. Znate li da je i to kažnjivo. Poslodavac je s tim ok, plaća ih za 40 sati, ali one ne odrade. Radnice sretne. Ali, ne može. Ugovor o radu kaže 40 sati. I sad ide prijava. Drugi grijeh je odluka o godišnjem datirana na dan početka samog godišnjeg. Ne može. Opet prekršaj. Na stranu što su plaće debelo preko 10k kn neto u prosjeku, što su uvjeti rada super. Laka vam noć Apsurdistanci, nema nam pomoći, napisao je na spomenutoj stranici poduzetnik Saša Cvetojević, koji je ujedno jedan od inicijatora za njen osnivanje.

Apsurdistan.in: Virtualno mjesto na kojemu građani prijavljuju apsurde s kojima su se susreli u Hrvatskoj
0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap