Pretraga

Atrakcija koju morate probati: Igrali smo noćni mini golf na krovu trgovačkog centra

A- A+

Na krovu zagrebačkog Z Centra nedavno je otvoren mini golf teren s čak 18 rupa na 1.300 četvornih metara. Posjetili smo svečano otvorenje na kojem su bila prisutna i mnoga poznata lica te testirali svoje mini golf vještine. Iako smo bili potpuni početnici, u igru smo se uhodali jako brzo, a uvjerili smo se da je mini golf odlična aktivnost za druženje s prijateljima.

z centar mini golf

Ova atrakcija idealna je za izlazak s ekipom – probajte igrati mini golf na krovu trgovačkog centra | Foto: Z Centar

Z Centar, trgovački centar smješten u zagrebačkom naselju Špansko, nedavno je proslavio svoj prvi rođendan. Tim je povodom posjetiteljima predstavljena najnovija atrakcija – prvi mini golf teren na krovu trgovačkog centra u Hrvatskoj! Događaj povodom svečanog otvorenja smo posjetili i mi te se iz prve ruke uvjerili da je mini golf odlična aktivnost za izlazak s ekipom. Teren se prostire na čak 1.300 četvornih metara, a načinjen je od meke ekološki prihvatljive umjetne trave. Sastoji se od ukupno 18 rupa, a nama je trebalo četrdesetak minuta da ih sve prođemo. To je prosječno vrijeme igre za skupinu od četvero igrača, doznali smo od Adventure mini golf ekipe.

Mi smo pričekali da padne noć pa smo tek onda zaigrali jer smo teren željeli testirati u tim uvjetima, a dojam je bio izvrstan. Teren je odlično osvjetljen, a dostupne su i svjetleće loptice tako da nema brige oko toga da ih izgubite. Iako je igrati mini golf na krovu trgovačkog centra noću poseban doživljaj, danju će vas, uz napetu igru, zabavljati i pogled na Zagreb.

– Dok za dnevnog svjetla naši igrači i brojne obitelji s uzvisine mogu uživati u pogledu na obližnja naselja, noćna igra na mini golf terenima Z Centra poseban je doživljaj zbog rasvjete i loptica koje svijetle u mraku. Bilo da je riječ o zabavi za cijelu obitelj, prijatelje ili kolege s posla važno je znati da istovremeno na terenima u igri može uživati i više od pedeset osoba, kao i djeca svih uzrasta – od 2 godine nadalje, objasnila je Mirna Čavrak Talapko, voditeljica marketinga Z Centra.

z centar mini golf

Teren na krovu trgovačkog centra sastoji se od 18 rupa, a prosječna igra traje četrdesetak minuta | Foto: Z Centar

Odlično mjesto za izlazak

Svečano otvorenje privuklo je mnoga lica koja su vam, možda, poznata. Tako su mini golf zaigrali i glumci Ana Begić Tahiri i Jan Kerekeš te influencerice Ella Dvornik, Nika Matić, Anita Franjić ‘anitaswayy’, Lucija Lugomer, Petra Ninčević ‘lipstick_mom_petra’, Morena Pavić ‘curly_morena’, Ana Ude, Ivana Mišković, Elena Dizdar ‘dizdar_el’ te Sonja Švajhler iza platforme Supermame.

U svojih prvih godinu dana rada, Z Centar je postao poznat upravo po brojnim priredbama i događanjima, objasnili su nam. To je posebno točno ovih dana, jer je aktivnosti povodom proslave njihovog prvog rođendana jako puno. Odlična je vijest i da se tamo nedavno otvorio CineStar pa sada zapadni dio Zagreba napokon ima svoje kino.

– Kao trgovački centar nove generacije već pri samom planiranju gradnje postavljen je cilj povezivanja stanovništva okolnih naselja, a otvorenje jedinstvenih mini golf terena još je jedan korak ka tome. Naš koncept otvorenosti prema van, kojim stanovnici brojnih gradskih četvrti dobivaju novo mjesto sa sadržajima, još će se upotpuniti te građane i dalje očekuju brojna iznenađenja koja trenutno pripremamo, ispričao je Mario Jagarić, voditelj Z Centra.

z centar mini golf

Otvorenje Adventure mini golf terena posjetila su i neka poznata lica | Foto: Z Centar

Ovaj vikend posvećen pripremama za školu

U to se možete uvjeriti već ovaj vikend, od 2. do 4. rujna, koji će biti posvećen pripremama za novu školsku godinu. Posjetitelje čekaju odlični popusti te Festival znanja na kojem će učenici i njihovi roditelji moći dobiti savjete stručnjaka o izvanškolskim aktivnostima. Sudjelovat će, između ostalih, Brainobrain Europa, Dječji zbor Bajka, KK Zagrebačke Pahuljice, Helen Doron, Kumon Hrvatska – Učenje za život, logopedski kabinet Govorna škrinjica, Judo klub Lotus, Jopagu – Balance bord, Znanost za djecu AHA pokusi te glazbena škola El Musicante.

Više informacija o popustima, pogodnostima i besplatnim aktivnostima povodom rođendana Z Centra, ali i sve o tome kako se zabaviti na novim Adventure mini golf terenima saznajte na njihovoj web stranici.


Tekst nastao u suradnji Native studija portala srednja.hr i Z Centra

z centar mini golf
Share via
Copy link
Powered by Social Snap