Pretraga

Od baleta do boksa: Pronašli smo raznovrsne treninge koje možete odraditi kući

Grupne vježbe pilatesa, joge, plesni satovi, ali i drugi sportovi trenutno se ne održavaju, a zatvorene su i teretane. To nije razlog da ispadnete iz forme i prestanete s vježbanjem. Štoviše, vježbanjem se dodatno jača imunitet. Izdvojili smo nekoliko različitih besplatnih treninga koje možete pratiti online i napraviti trening kod kuće.

Na YouTube kanalu PopSugar možete pronaći raznovrsne treninge snage. Neki su treninzi usmjereni na određene dijelove tijela, a neki, poput ovoga koji možete vidjeti u nastavku, pogađaju cijelo tijelo.

Na istom kanalu možete odraditi i cardio trening. Mi izdvajamo jedan na kojem vježbate uz zabavne trenerice i latino glazbu.

Ako Vam treba nešto smirenije, Yoga with Adrienne kanal je na kojem možete pronaći velik broj različitih treninga yoge koji se fokusiraju na drugačije dijelove tijela, ili služe za istezanje, opuštanje i slično.

Mi predlažemo yogu za cijelo tijelo, no na ovom kanalu lako ćete pronaći i nešto što bi vam u ovom trenutku možda više odgovaralo.

Mnogi treneri plesa odlučili su održati online satove. Tako je i Alicia Graf Mack iz prestižne Julliard škole snimila barre class. Ako ste oduvijek htjeli probati balet ili su vaši satovi baleta otkazani, uz Instagram TV Julliard School možete odraditi ovaj trening kod kuće. Kao oslonac, umjesto barrea vam može poslužiti kuhinjska stolica, stol ili nešto slično.

Nekima će možda nedostajati satovi salse ili bachate na koje su krenuli, no par iz Njemačke snimio je online class bachate koji možete odraditi s partnerom i usput se dobro zabaviti.

Za one koji bi voljeli isprobati boks te za one koji su ga do sada možda trenirali, ali su im treninzi otkazani, Nate Bower na YouTubeu radi odličan posao. Ovo je jedan od njegovih najpopularnijih treninga.

 

Od baleta do boksa: Pronašli smo raznovrsne treninge koje možete odraditi kući
Copy link
Powered by Social Snap