Pretraga

‘Belfie’: Trend koji bi mogao zamijeniti i sveprisutni ‘selfie’

A- A+

Novi trend koji se već nekoliko mjeseci pojavljuje na platformama, na kojima se postavljaju fotografije je ‘belfie’. Ne bi ništa čudno bilo da uskoro zamijeni sveprisutni ‘selfie’. Naime pojam je nastao kombinacijom dviju riječi ‘bottom selfie’, što u praksi znači fotografiranje stražnjice. Mnoge su se zvijezde već odlučile na ovakve ‘samopromocije’, a među njima se mogu izdvojiti Nicki Minaj, Miley Cyrus te Kim Kardashian, koji češće fanove obraduju svojim belfiijima.

Sveprisutni ‘selfie’ doslovno je dobio i svoje drugo lice u vidu novog trenda, koji se pojavljuje na internetskim platformama za postavljanje fotografija. Naime radi se o ‘belfiju’ odnosno ‘bottom selfiju’, praktički fotografiranju stražnjice. Zvijezde, koje smatraju da se mogu pohvaliti svojom pozadinom, poput Nicki Minaj, Miley Cyrus te Kim Kardashian, već nekoliko mjeseci, svako malo obraduju fanove svojim pozadinskim selfijem.

Izdvojeni članak

Uznemirujući novi selfie trend cirkulira društvenim mrežama

No belfijima nisu odoljele niti dive poput Rihanne i Lady Gage, koje su poznate po tome da nikada ne zaostaju za najnovijim trendovima.

Ipak smatra se da je začetnica bottom selfija, američka starleta, armenskih korijena Kim Kardashian.

Kamo će otići samopromotivno fotografiranje, nismo sigurni, međutim kako je počelo, moglo bi se dogoditi u bližoj budućnosti da svaki dio tijela dobije svoju verziju ‘selfija’.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap