Pretraga

Biste li je prepoznali? Bivša ministrica objavila fotku iz godišnjaka od prije 30 godina

Bivša ministrica Blaženka Divjak ostala je aktivna na društvenim mrežama i nakon što je napustila dužnosničku funkciju. Sada kao profesorica na Fakultetu informatike i organizacije u Varaždinu na Facebooku uglavnom objavljuje kratke eseje vezane uz obrazovnu politiku, ali je pratitelje ovih dana iznenadila neočekivanom objavom fotografije s početka nastavničke karijere.

Možda je malo manje poznat podatak da je prije no što je postala sveučilišna profesorica, bivša ministrica Blaženka Divjak matematiku predavala u Gimnaziji Varaždin. Bilo joj je to prvo radno mjesto, a kao srednjoškolska profesorica radila je od 1990. do 1994. godine. Tih se dana prisjetila na Facebooku, gdje je objavila fotografiju od prije 30 godina.

– Danas je težak dan i imamo puno novozaraženih, ali neću ovaj puta o tome… Bila sam dosta ozbiljna, pa sada nešto malo drugačije. Dijelim fotografiju od prije 30 godina kada sam bila na početku svoje profesorske karijere i predavala matematiku u Gimnaziji u Varaždinu. Dobila sam ovu fotografiju iz godišnjaka bivšeg učenika i ona me podsjetila na to vrijeme početkom 90-tih… Pozdravljam sve svoje bivše učenice i učenike, ma gdje bili, napisala je ministrica uz fotografiju.

Inače komentare prepune kritika na ovoj su objavi zamijenili komplimenti.

– Najbolja profesorica i razrednica ikad… čovjek na prvom mjestu… dali ste puno i poučili životu. I dan danas mi je žao što ste otišli nakon našeg 2.H. Uvijek će te ostati u lijepom i dobrom sjećanju, samo je jedna u nizu poruka bivših učenika.

Biste li je prepoznali? Bivša ministrica objavila fotku iz godišnjaka od prije 30 godina
Share via
Copy link
Powered by Social Snap