Pretraga

Biste li je prepoznali? Bivša ministrica objavila fotku iz godišnjaka od prije 30 godina

A- A+

Bivša ministrica Blaženka Divjak ostala je aktivna na društvenim mrežama i nakon što je napustila dužnosničku funkciju. Sada kao profesorica na Fakultetu informatike i organizacije u Varaždinu na Facebooku uglavnom objavljuje kratke eseje vezane uz obrazovnu politiku, ali je pratitelje ovih dana iznenadila neočekivanom objavom fotografije s početka nastavničke karijere.

Možda je malo manje poznat podatak da je prije no što je postala sveučilišna profesorica, bivša ministrica Blaženka Divjak matematiku predavala u Gimnaziji Varaždin. Bilo joj je to prvo radno mjesto, a kao srednjoškolska profesorica radila je od 1990. do 1994. godine. Tih se dana prisjetila na Facebooku, gdje je objavila fotografiju od prije 30 godina.

Izdvojeni članak

Prva varaždinska gimnazija slavi 384. rođendan: Školovali su i Ljudevita Gaja, a ponose se i današnjim učenicima

– Danas je težak dan i imamo puno novozaraženih, ali neću ovaj puta o tome… Bila sam dosta ozbiljna, pa sada nešto malo drugačije. Dijelim fotografiju od prije 30 godina kada sam bila na početku svoje profesorske karijere i predavala matematiku u Gimnaziji u Varaždinu. Dobila sam ovu fotografiju iz godišnjaka bivšeg učenika i ona me podsjetila na to vrijeme početkom 90-tih… Pozdravljam sve svoje bivše učenice i učenike, ma gdje bili, napisala je ministrica uz fotografiju.

Inače komentare prepune kritika na ovoj su objavi zamijenili komplimenti.

– Najbolja profesorica i razrednica ikad… čovjek na prvom mjestu… dali ste puno i poučili životu. I dan danas mi je žao što ste otišli nakon našeg 2.H. Uvijek će te ostati u lijepom i dobrom sjećanju, samo je jedna u nizu poruka bivših učenika.

Biste li je prepoznali? Bivša ministrica objavila fotku iz godišnjaka od prije 30 godina
Share via
Copy link
Powered by Social Snap