Pretraga

Bond o Bondu: Craig je najbolji do sada

A- A+

blogs.woodtv.com

Jedno od vječnih pitanja u svijetu filma je tko je najbolji James Bond. Upravo tu dilemu je razrješio jedan od najpopularnijih tajnih agenata Roger Moore u svojoj knjizi Bond o Bondu.

Sean Connery, Roger Moore, Pierce Brosnan te manje poznati Timothy Dalton i George Lazenby prethodili su Danielu Craigu tijekom 50-godišnje karijere najpoznatijeg tajnog agenta. Generacije odrasle na filmovima o Bondu već desetljećima se ne mogu usuglasiti tko je najbolje utjelovio šarmantnog plejboja u službi njezinog veličanstva.

Tu dvojbu razriješio je sir Roger Moore, najdugovječniji 007 u svojoj knjizi Bond o Bondu. – Jako mi se svidio Casino Royale i Daniel Craig. On je divan glumac. Sigurno najbolji koji je igrao ovu ulogu do sada, napisao je 84-godišnji glumac, prenosi britanski Telegraph.

Dodao je još kako je Craig bolje građen od svih njegovih predhodnika. Jedinu zamjerku koju je istaknuo odnosi se na nedostatak humora u drugom Craigovom filmu Zrno utjehe te je izrazio nadu da će se to promijeniti u sljedećem nastavku. – Bilo bi mi drago vidjeti takvu promjenu, kazao je za Telegraph glumac koji je Bonda tumačio punih 12 godina.

Bond o Bondu: Craig je najbolji do sada
Share via
Copy link
Powered by Social Snap