Pretraga

U borbi divova Kotiga kolegi Kreši priznao poraz: Bitku je izgubio, ali ne i rat

A- A+

Na društvenim mrežama vrlo aktivni lovac iz Potjere Dean Kotiga, morao je upravo na društvenim mrežama priznati poraz od svoga kolege Krešimira Sučevića Međerala. Naime, na Twitteru i Instagramu u šaljivom se tonu, ‘požalio’ svojim fanovima, kako ga je Sučević-Međeral debelo pretekao po broju pratitelja na Instagramu.

– Okej, okej dostaaaaa. Priznajem poraz okej, napisao je Kotiga na Twitteru i Instagramu, uz mnoštvo tužnih emotikona.

Izdvojeni članak

Lovac Kotiga navukao bijes i dobio žuti karton od fanova: Crni Dejo ovo ti nije trebalo

Najezda Sučević Međeralovih sljedbenika, regrutiranih i samoregrutiranih kroz show Zvijezde pjevaju, bila je prejaka te je Kotiga priznao kapitulaciju.

No, jasno je da ovo nije kraj rata, nego eventualno bitke pa su se stoga fanovi najmlađeg lovca iz Potjere angažirali sa savjetima, ohrabrenjima, utješnim komentarima, a sve ne bi li pomogli posrnulom miljeniku.

Izdvajamo jednu poruku ohrabrenja, koja je ujedno i savjet.

– Kad te pozovu u neku kulinarsku emisiju, upgrejdat ćeš se i ti. Krešo voli pjevati, ti svoju ljubav prema hrani trebaš iskoristiti. Ili negdje trebaš gostovati ili snimaj sam kako praviš jelo. Uglavnom, to trebaš više koristiti. Kad već nisi starleta, uz smiješak je na Twitteru napisao jedan od Kotiginih pratitelja.

U borbi divova Kotiga kolegi Kreši priznao poraz: Bitku je izgubio, ali ne i rat
Share via
Copy link
Powered by Social Snap