Pretraga

Brutalna ponuda: Dajemo 10 ulaznica za koncert Silentea najkreativnijem razredu

A- A+

Nakon što smo dvoje zaljubljenih nagradili s po dvije ulaznice za Silenteov koncert u maloj dvorani Doma sportova, imamo dodatna iznenađenja. Naime, u dogovoru s organizatorima odlučili smo nagraditi s još deset ulaznica fanove mladog dubrovačkog benda, tako da će najsretniji moći cijelu ekipu povesti na koncert omiljenog benda. Za to imate samo jedan zadatak.

Foto: Dario Bandur

U svome razredu na ploči, trebate napisati razlog zašto biste baš vi s vaših devet frendova iz razreda ili škole trebali osvojiti ovaj masovni odlazak na koncert.

Izdvojeni članak

Slabi smo na ljubav: Ulaznice za Silente smo podijelili zaljubljenima

Fotografiju s porukom pošaljite na nagradna@srednja.hr, zajedno s deset imena i prezimena, ljudi koji su uključeni u igru. Ako ste svi iz istog razreda napišite i koji ste razred te škola. Ako ste iz različitih razreda, napišite samo ime svoje škole.

Najkreativniji razlog, kao što rekosmo, osvaja deset ulaznica za najveći samostalni koncert Silentea do sada.

Usput, ako već niste, poslušajte njihovu novu pjesmu ‘Rekla si’. Ona je prošli tjedan bila najslušanija, prema podacima jedine sveobuhvatne službene ljestvice radijskog emitiranja u državi, odnosno one koju vodi Hrvatska diskografska udruga.

K tomu je već u 20 dana spot skupio 100.000 pogleda na YouTubeu.

Brutalna ponuda: Dajemo 10 ulaznica za koncert Silentea najkreativnijem razredu
Share via
Copy link
Powered by Social Snap